Rodinný den parku Mirakulum a Tankodromu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinný den parku Mirakulum a Tankodromu

> Termín

25.4.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Ač se Tankodrom a pohádkový svět Mirakulum zdají na první pohled neslučitelné, je tomu přesně naopak! Adrenalin a zábava jdou přece vždy ruku v ruce. A co nebaví jednu část rodiny, může bavit tu druhou. Je jen na návštěvnících, zda dají přednost celodennímu "lítání" v hradu, na trampolínách a houpačkách, nebo si budou hrát na vojáky ve výcvikovém campu a bojové základně US Army. V Mirakulu bude během rodinného dne, kromě všech stálých prolézaček a atrakcí, možno vidět práci sokolníka či hokusy pokusy kouzelníka Navara. Kdo se rád zapojuje do dění přímo, jistě ocení workshop Cirkusová škola, určený pro malé žongléry, akrobaty a cirkusáky. Tankodrom nasadí poněkud těžší kalibr. Dokonce třikrát v průběhu dne se budou konat dobové bojové ukázky a přijede i kolona vojenských vozidel. Svůj dětský sen si bude moci splnit nejeden tatínek jízdou v obrněném transportéru BVP, Hummeru nebo Tatře 813. Připraveny budou také soutěže o jízdy na čtyřkolkách nebo exhibice vojenských vozidel. Program v Parku Mirakulum: 13:00 DrumCircle s Tokhim & the Groove Army 14:00 Cestovatelé Fríďa a Píďa 15:00 DrumCircle s Tokhim & the Groove Army 16:00 Cestovatelé Fríďa a Píďa + workshopy malování na obličej Icengo, rytíři, ... Program na Tankodromu: 11:00, 13:00 a 15:00 dobové ukázky vojenských bitev po celý den - jizdy BVP, Hummerem H1, Tatrou 813, na čtyřkolkách a vyhlídkové lety vrtulníke další aktivity: paimtball, výcviková dráha US Army, prohlídka americké základny z Vietnamu Celodenní jízdy vlakem z nádraží Mirakulum na nádraží Vietnam. DrumCircle s Tokhim & the Groove Army - Dává všem účastníkům možnost intenzivně pocítit energii bubnů, zažít ji, naladit se na ní a zejména se ji naučit více vnímat. Všichni se přizpůsobíme jednotnému rytmu a ten nás spojí v úžasný, fungující celek a doslova “restartuje” a nabije k novým, neuvěřitelným výkonům. CESTOVATELÉ FRÍĎA A PÍĎA - dva cestovatelé Fríďa a Píďa - trochu popletové, ale jsou veselí a děti jim fandí. Hledají tu nejkrásnější zemi. Navštíví různé země z celého světa, kde musí plnit úkoly. Děti ty úkoly plní s nimi a vždy po úkolu následuje písnička, která aspoň trochu s tou zemí souvisí (může být reprodukovaná nebo může zpívat naživo zpěvačka, záleží na tom, kolik na to bude peněz). Všude jim něco vadí - lidožrouti, teplo, zima. Nakonec to nej místo k životu objeví v Mirakulu. To bude to nej místo na světě.

> Otevírací doba

10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Milovice
Ulice: Topolová

> Komentáře