Pigyiáda aneb Honba za pokladem v Mirakulu | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pigyiáda aneb Honba za pokladem v Mirakulu

> Termín

6.6.2015 - 6.6.2015

> Hodnocení

5  (4x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Letošní ročník PIGYÁDY bude mimořádný! Čekají na vás detektivní záhady, zábavné ostrovy plné úkolů a akrobatů! A program bude veleprogram! Protože letos dorazí i nový Pigy kabaret v čele s Jirkou Hadašem! Ani letos se spolu rozhodně nudit nebudeme! Čeká na vás 5 tematických ostrovů, které bude potřeba zdolat! PROGRAM - můžu slíbit, že se nudit nebudete. Přijedou kouzelníci, akrobaté, cirkusy a divadélka, zahrají dětské populární kapely!Sobotou 6. června vás provede duo Milan Peroutka a Eliška Soukupová 10:30 Zahájení Pigyády 2015 11:00 Pískomil se vrací 12:00 Komisař Vrťapka a vzácný svitek 13:00 Bratři v tricku s prasecím cirkusem 13:30 Bratři v tricku a jejich žonglování 14:00 Cirkus Prdítko 15:00 Komisař Vrťapka a ztracený Smolíček 16:00 Koncert 5Angeles Nedělí vás provede věčně usměvavý Jirka Hadaš 11:00 Zahájení Pigyády 2015 12:00 Komisař Vrťapka a vzácný svitek 13:00 Kouzlení Pavla Kožíška 14:00 Pigy cvičí s Hankou Kynychovou 14:30 Veselý kabaret prasátka Pigy s Jirkou Hadašem! "premiéra" 15:00 Komisař Vrťapka a ztracený Smolíček 16:00 Pavel Callta s kapelou KDE? Těšit se můžete také na nové atrakce v parku Mirákulum, které bude obohaceno o "vodní oázu", nádraží u Pigylandu, svézt se tak můžete starou parní lokomotivou, nebo vyzkoužet nové atrakce na lesním hřišti. KDY? víkend: 6.-7. června 2015 Program bude mezi 10.00 - 17.00 hod. VSTUPNÉ: Cena je pouze za vstup do parku. Za program v parku se navíc neplatí. V den konání akce budou akceptovány pouze roční permanentky do parku a VIP karty členů parku. Ceník: Ceny pro dospělé (dle platného ceníku Parku Mirákulum) - 180 Kč / jedna osoba Ceny pro děti do 18 let (v dny konání Pigyády 50 % sleva) - 90 Kč / jedno dítě; slevu lze uplatnit pouze po předložení OP Děti do 90 cm výšky mají vstup zdarma. Držitelé ZTP i ZTP/P + 1 doprovod mají do parku vstup s 50 % slevou, a to po předložení průkazu na pokladně. Pozor! V parku ani na pokladně není možné platit kartou, pouze v hotovosti. Vstupenka platí vždy pro jednu osobu a den; na jednu vstupenku není možné park navštívit vícekrát denně.

> Otevírací doba

10:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Milovice u Nymburka
Ulice: Topolová

> Komentáře