Golfové příměstské tábory se Slavíček Golf Academy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Golfové příměstské tábory se Slavíček Golf Academy

Foto: Petra

> Termín

29.6.2015 - 28.8.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Pro děti a mládež od 5 do 15 let připravila Slavíček Golf Academy speciální prázdninové golfové kurzy. Probíhat budou ve všední dny od 9 do 16 hodin v resortech Zbraslav a Loreta Pyšely, a to od začátku července do konce srpna. Určené jsou jak pro úplné začátečníky, tak i pro pokročilejší hráče a jejich výukový program je vždy individuálně upravený podle věku a výkonnostní úrovně dětí, kterým se věnují profesionální odborníci z golfové akademie. Formou příměstských týdenních turnusů, z nichž některé budou letos nově vedeny dokonce i v angličtině, jsou na výběr půldenní i celodenní kurzy. U obou variant je vždy pro děti zajištěný oběd i pitný režim, samozřejmostí je také zapůjčení holí a míčků. V případě deštivého počasí probíhají tréninky na krytých odpalištích. Po skončení kurzu budou děti odměněny malým dárečkem a certifikátem o absolvování kurzu. Novinkou letošních prázdnin bude výuka golfu také v angličtině pod vedením zkušených lektorek Edity Urbanové a Báry Vejlupkové. Podmínkou je v tomto případě alespoň základní znalost anglického jazyka. Slavíček Golf Academy je největší golfovou akademií v České republice, která dnes působí ve čtyřech tréninkových golfových areálech a v jejich příjemném prostředí nabízí programy specializované na výuku dětí. Naší vizí je propojení školní docházky se sportovní přípravou dětí, tak aby se jednotlivé prvky doplňovaly a nabídly dětem čas jak pro získávání znalostí, tak i pro smysluplné trávení volného času prostřednictvím kvalitního sportovního vyžití. Více informací na www.slga.cz ČERVENEC 29.6.- 4.7. 6.7.- 10.7. – i v AJ 13.7. - 17. 7. – i v AJ 20.7. - 24.7. – i v AJ 27.7. - 31.7. – i v AJ SRPEN 3.8. - 7.8. 10.8. - 14.8. 17.8. - 21.8. 24.8. - 28.8.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 5 -Zbraslav
Ulice: K Radotínu 15
Telefon: +420 725 781 345
E-mail: [email protected]

> Komentáře