Zábavný kurz in-linů pro děti místo tábora! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zábavný kurz in-linů pro děti místo tábora!

Foto: Zuzana Rybářová

> Termín

13.7.2015 - 21.8.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zábavný kurz in-linů pro děti místo tábora! Udělejte svému dítku radost zábavným týdenním kurzem in-line bruslení v pražské Galerii Harfa. Můžete ho krásným zážitkem odměnit za dobré vysvědčení nebo využít dopoledne, kdy o dítě bude postaráno nevídaně zábavnou formou, k práci. O prázdninách není zkrátka hlídání dětí nikdy dost… Od pondělí do pátku (vždy od 8:30 do 13:00 hodin) se na venkovní plochu či do unikátní tělocvičny Monkey´s Gym v Galerii Harfa (dle počasí) vydá zkušený tým lektorů, který vaše dítko naučí na bruslích nejdřív stát a ťapat. Postupně se bude při bruslení osamostatňovat a zkoušet jezdit samo. Vše bude ale hlavně zábava – na děti čeká jízda mezi kužely, střelba na bránu a spousta dalších her. A potěší je, že díky propracované metodice, uvidí výsledky už po několika dnech! Termíny kurzů: 13. – 17. 7., 20. – 24. 7., 10. – 14. 8., 17. – 21. 8. 2015. Brusle a chrániče musí mít děti vlastní. Cena 2 550 Kč/týden, zdarma svačina a pitný režim. Volná jsou poslední místa! Více informací na http://www.monkeysgym.cz/novinky/praha-9-harfa-letni-kurz-in-line-brusleni-198.html

> Otevírací doba

8:30 - 13:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Českomoravská 2420/15a
Telefon: +420 775 161 611
E-mail: [email protected]

> Komentáře