Monkey´s Gym slaví narozeniny zábavnou sportovní olympiádou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Monkey´s Gym slaví narozeniny zábavnou sportovní olympiádou

Foto: Zuzana Rybářová

> Termín

11.10.2015

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Monkey´s Gym slaví narozeniny zábavnou sportovní olympiádou Speciální cvičení pro děti Monkey´s Gym slaví tři roky, kdy pomáhá nejmenším správně se vyvíjet podle unikátní metody psychomotorického vývoje. Oslavy, které vypuknou v neděli 11. října ve 14:00 hodin na obou pobočkách v Praze, budou skutečně velké: po celé odpoledne se bude samozřejmě cvičit, na děti čeká zábavná sportovní olympiáda a bohatý doprovodný program ocení i rodiče! „Zájemci mohou v tento den zdarma vyzkoušet zkrácené otevřené hodiny pod dohledem zkušených instruktorů v našich speciálních tělocvičnách vyrobených na míru dětem na obou pobočkách v Harfě i Baby Clubu Juklík ve Stodůlkách. Kromě toho však bude po celé odpoledne probíhat dětská mini-olympiáda, s dětmi si vyrobíme zajímavé sportovní náčiní, naučíme je s ním cvičit a to si pak odnesou domů, spolu s malým diplomem opičky Loly, která je maskotem našeho cvičení. K oslavám patří i něco sladkého, každý sportovec si určitě odnese i sladkou odměnu,“ láká na akci Kristýna Přibylová z Monkey´s Gym. Pro rodiče bude možná tím největším lákadlem přítomnost odborníka na zdravé obouvání ze společnosti Bota-bota, který jim v krátké přednášce vysvětlí, jaké podmínky by měla dětská obuv splňovat, aby u nich v budoucnu nezpůsobila zdravotní problémy. Pomocí unikátního měřiče dětské nohy mohou stanovit, jaký typ boty je pro dané dítko vhodný a odborník předvede užitečné cviky vedoucí k prevenci plochých nohou. V pobočce Monkey´s Gym na Harfě bude pro individuální konzultace k dispozici navíc také zkušená dětská fyzioterapeutka Eva Mackanič, která se ve své přednášce zaměří na správný vývoj dětí i případné neduhy. Ve své praxi se zabývá psychomotorickým vývojem dětí od narození do šesti let, klasickou fyzioterapií, léčbou ženské funkční sterility a poruch pánevního dna metodou Ludmily Mojžíšové. Rodiče se na ni budou moct obrátit s konkrétními dotazy a vše v klidu probrat. Rezervace na akci není nutná, můžete přijít kdykoli během odpoledne až do 18:00 a do programu se zapojit. Více informací najdete na www.monkeysgym.cz .

> Otevírací doba

14:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 9
Ulice: Českomoravská 2420/15a, Galerie Harfa
Telefon: +420 775 161 611
E-mail: [email protected]

> Komentáře