Adventní slavnosti na zámku Nelahozeves | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Adventní slavnosti na zámku Nelahozeves

Foto: Tereza Babická

> Termín

21.11.2015 - 22.11.2015

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

O víkendu 21. a 22. listopadu 2015 na zámku Nelahozeves proběhne již 10. ročník tradičních Adventních slavností. Tato dvoudenní akce je určena návštěvníkům všech věkových kategorií, zejména pak rodinám s dětmi. Nejmladší z nich se mohou opět těšit na kejklíře, Sváťovo dividlo, Krabice Teplice či Štěpánčino divadélko a oblíbené řemeslné dílny – zdobení perníčků, výrobu vánočních ozdob a svíček, malování na dřevo i keramiku, pletení z pedigu, navlékání korálků, vyfukování skleněných kuliček, a další. Před zámkem budou jesličky s živými zvířátky. Pro děti i dospělé jsou připraveny koncerty souboru Špalíček, Klenota, žákovské dechové hudby z Moravy Mutěňané – Čejkovjané a vystoupení žáků ZUŠ Velvary v Rytířském sále. V zámeckém sklepení bude hrát cimbálová muzika Studánka. Své umění představí více než 120 řemeslníků. Pro svůj nákup si tedy budete moci vybrat ze stovek tradičních rukodělných výrobků, mezi nimiž nebudou chybět dřevěné a textilní hračky, šperky, originální oděvy a módní doplňky, vánoční ozdoby, adventní věnce, jmelí, keramika, medovina i vánoční cukroví. Nenechte si ujít prohlídku zámecké expozice, s názvem „Pohled do šlechtického interiéru rodiny Lobkowiczů“, kterou Vám představí naši průvodci v dobových kostýmech. Občerstvení bude převážně zajištěno zámeckým cateringem. Těšit se můžete jak na lobkowiczké pivo, tak i na prodej a ochutnávky vín z Lobkowiczkého zámeckého vinařství v Roudnici nad Labem. Doporučujeme rezervaci jednotlivých částí programu na telefonu 315 709 111 nebo emailem [email protected]. PROGRAM: KONCERTY SOBOTA: 10:30 ŠPALÍČEK (vánoční povídání a koncert) 11:45 ZUŠ Velvary 13:00 ŠPALÍČEK (vánoční povídání a koncert) 14:30 ZUŠ Velvary 15:45 KONCERT ŽÁKOVSKÉ DECHOVÉ HUDBY: MUTĚŇANÉ – ČEJKOVJANÉ NEDĚLE: 11:00 KLENOTA (vánoční koncert) 12:30 ŠPALÍČEK (vánoční povídání a koncert) 14:00 KLENOTA (vánoční koncert) 15:30 ŠPALÍČEK (vánoční povídání a koncert) DIVADLO PRO DĚTI SOBOTA: 11:00 Krabice Teplice – Vánoce v Himalájích 13:30 Sváťovo dividlo – Jak pejsek s kočičkou slavili Vánoce 15:30 Sváťovo dividlo – Kašpárek a Honza v pekle NEDĚLE: 11:00 Štěpánčino divadélko – Čertův poklad 13:30 Sváťovo dividlo – Princezna na hrášku 15:30 Sváťovo dividlo – Šípková Růženka

> Otevírací doba

9:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Nelahozeves
Ulice: Zámek Nelahozeves čp. 1
Telefon: 315 709 111
E-mail: [email protected]

> Komentáře