Ski areál Kouty | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ski areál Kouty

> Fotogalerie

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

5  (3x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Největší skiareál na Moravě s první šestisedačkovou lanovkou v Česku najdete v Koutech nad Desnou. Areál je vybaven moderním zázemím po vzoru alpských zemí. Na své si přijdou jednotlivci i rodiny s dětmi. Ve středisku naleznete dětský park, pojízdný pás, snowpark, běžecké trasy, restaurace, prodejnu, půjčovnu, servis, testcentrum lyží a snowboardů, lyžařskou školu. Komplexní služby umocňuje příjemné zázemí několika restaurací (1000 os./h) se slunnou terasou. Ski areál Kouty nad Desnou nabízí komfortní, bezpečné lyžování. V loňském orce byla otevřena nová modrá sjezdovka pro rodiny s dětmi o délce 3050 m a převýšením 520 metrů. Sjezdovek přesahujících 3 km v České republice není mnoho, na Moravě se tak jedná o nejdelší sjezdovku vůbec. Zbývající dvě sjezdovky v areálu mají převýšení 100 m. Díky šířce přes 50 m nabízí dostatek místa pro širokou carvingovou stopu. Celková délka sjezdovek je v Koutech 11,5 km. Ve dvou freeride zónách si na své přijdou freeridový lyžaři i snowboardisté. U horní stanice lanovky lze navíc využít příjemné občerstvení s posezením. Ve skiareálu můžete využít také 27 km nových běžeckých tras položených nad 1000 m .n. m. Zajímavostí je i místní skanzen Koutecký les s výjevy historie Jesenicka. Nádherné prostředí nabízí i možnost návštěvy horní nádrže elektrárny Dlouhé Stráně. Popis ski areálu: první 6sedačková lanová dráha v ČR (3200 osob/hod) 4 sjezdovky, z toho dvě mají délku přes 2 km s ojedinělou šířkou přes 50 m 2 moderní vleky ojedinělá šířka sjezdovek min. 50 m, celková délka sjezdových tratí 5,7 km, z čehož dvě sjezdovky mají více než 2 km osvětlená sjezdovka zasněžovací systém s 30 děly (100% pokrytí celého areálu) dětský park vybavený pojízdným pásem a dvěma vleky moderní snowpark bezplatné parkování přímo v areálu (600 parkovacích míst) Areál Kouty umožňuje celoroční využití i pro firemní, klubové, zájmové skupiny. Ideální kombinace možnosti pro vzdělávání, školení, outdoorové, teambuildingové aktivity, nebo rekreačně relaxační aktivity s propojením gastronomických požitků.

> Otevírací doba

Leden - Březen
pondělí - neděle 08:30 - 16:00 a 18:00 - 21:00
Prosinec
pondělí - neděle 08:30 - 16:00 a 18:00 - 21:00

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Loučná nad Desnou
Ulice: Kouty nad Desnou 30
Telefon: 583 283 282
E-mail: [email protected]

> Komentáře