Mini Jizerská Pojišťovny VZP | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Mini Jizerská Pojišťovny VZP

> Fotogalerie

> Termín

8.1.2016

> Hodnocení

5  (4x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Na legendárním závodě ČEZ Jizerská 50 každoročně převládají dospělí účastníci, rok co rok ale přibývají závodníci z řad dětí, které se v zimě nemusejí jen koulovat. Na závodě Mini Jizerská Pojišťovny VZP, který se koná 8. ledna, budou vaše ratolesti rozřazeny do věkových kategorií Benjamínci, Předžáci, Nejmladší žáci, Mladší žáci nebo Starší žáci a také jim podle věku bude určena ta správná trasa. Na malé závodníky čeká pět různě dlouhých tratí od 300 metrů až po tři kilometry. Čepice KAMA pro prvních 350 přihlášených dětí na Mini Jizerskou! Pokud si závody chcete užít společně s vašimi dětmi nebo ony nechtějí závodit bez vás, jedinečnou příležitost dostanete v závodě na 10 km. Jizerská 10 je otevřená rodinným týmům za zvýhodněné startovné, kde se šikovné a zdatné děti mohou projevit. Kapacita závodů pro děti je omezena, tak neváhejte a přihlaste sebe a své děti a užijte si tak zimu naplno! Sleva 50 % na startovně dětských závodů pro klienty Pojišťovny VZP. Co získáte v rámci startovného? 1) Startovní balíček Čepice KAMA pro prvních 350 přihlášených Startovní číslo Zapůjčený měřící čip Medaile Jizerská 50 Magazín Stopa Slevové vouchery Dárky od partnerů 2) Služby Úrazové pojištění Pojišťovny VZP Vyhřívaná občerstvovací zóna Vyhřívaná šatna Úschovna oblečení a lyží Mazací servis profesionálů SWIX Záchranný systém SMS s cílovým časem Diplom ke stažení Doprovodný program s ohňostrojem Vstup na ČEZ Energy fest Přihlášky online v registračním systému do 31. 12. 2015 V den závodu 8. 1. 2016 bude možná registrace jen pro omezený počet dětí, proto žádáme trenéry a rodiče, aby své děti přihlásili prostřednictvím online registace. Kategorie Ročníky Kategorie Trať 2010 a mladší Benjamínci 300 m 2008-2009 Předžáci 500 m 2006-2007 Nejmladší žáci 1 km 2004-2005 Mladší žáci 2 km 2001-2003 Starší žáci 3 km

> Otevírací doba

Výdej startovních čísel: 7.30-9.00

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Bedřichov
Ulice: Zimní stadion Bedřichov

> Komentáře