Staročeský Mikulášský jarmark na Toulcově dvoře | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Staročeský Mikulášský jarmark na Toulcově dvoře

> Termín

28.11.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Tradiční předvánoční setkání, při kterém budete mít možnost, zakoupit si malé dárečky, zpříjemnit si chvíle se starými řemesly nebo se zahřát medovinou. V dílničkách si vyrobíte drobné předměty vztahující se k Mikuláši a předvánočnímu času. Společně si zazpíváme vánoční písně. Dvůr a barokní stáje zaplní na stovku řemeslníků, prodejců tradičního zboží a staročeského občerstvení. Vánoční atmosféru přinesou folklórní soubory a divadla se svými pohádkami. Do ceny vstupného je zahrnuta i řada rukodělných dílen pro děti i dospělé. V podvečer mezi návštěvníky zavítají postavy, které se dříve na vsi v adventu pohybovaly – svatý Martin na bílém koni, Lucky, Barborky, Mikulášova družina a Perchta. Program: Podium 10:00 – Zahájení jarmarku, otevření dílniček, občerstvení v jídelně a obchůdků, špejcharu 10:05 - Dětský soubor Kbelíček, Praha 9 – V. Tupý „Koledy doprovázené hrou na kytary“ 10:30 – MŠ Semínko a Lesníček Toulcův dvůr - M. Kapuciánová 11:00 – FS Modřenec, Praha 4, E. Špačková – „Rodinné radosti i strasti“ 11:35 - DFS Vonička, Čestlice , J. Vondráková – „Advent na Valašsku“ 12:35 - DFS Vrbina, Praha 4 – M. Krajská - "Bude zima, vánoce přicházejí" - 13:00 – Taneční divadlo DancingBeruschka, Praha - kreativní taneční pohádka „Alenka v říši Fantazie“ - 13:40 - Kouzelník a kejklíř „PET“ Petr Theimer, Praha – kouzlení 14:30 - MŠ Horolezecká, Praha 10 – pí. Tvrdková 15:10 – Domácí muzicírování – rodina Dvorníková, Praha 15:30 - Čertí honění Vestibul ubytovny 11:00 – Divadélko Kořínek, Jesenice – M. Rejnová - „Šipková Růženka“ 14:45 – Malá česká muzika J. Pospíšila, Praha – R.Sršňová – " 16:00 – Uzavření dílniček 16:15 – Příjezd sv. Martina a Adventní postavy se společným zpěvem koled 16:30 - Ukončení jarmarku

> Otevírací doba

od 10:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 10
Ulice: Kubatova 32/1

> Komentáře