Vánoční strom Radia Kiss 98 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vánoční strom Radia Kiss 98

> Termín

23.11.2015 - 20.12.2015

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Darujte dětem úsměv u Vánočního stromu rádia Kiss 98 v OC Novodvorská Plaza 21. ročník charitativní akce Vánoční strom je tady! Chtěli byste podpořit děti v dětských domovech a přispět tak na dobrou věc? Stejně jako v předchozích letech i letos rádio Kiss 98 a OC Novodvorská Plaza prostřednictvím Vánočního stromu plní přání opuštěným dětem z dětských a azylových domů. I tentokrát můžete darovat opuštěným dětem nejenom krásné dárky pod vánoční stromeček, ale především rozzářený úsměv plný radosti. Každý kdo chce pomoci, sem může přijít, vybrat si dárek a pořídit ho. V letošním roce najdete Vánoční strom rádia Kiss 98 od 23. listopadu do 20. prosince v Obchodním centru Novodvorská Plaza. Dorazte za našimi krásnými Kisspatrolkami, které Vám nabídnou přáníčko opuštěných dětí a Vy můžete splnit jejich přání! Ke zpříjemnění vánoční pohody Vám zazpívá i Kate Matl. Díky charitativní akci Vánoční strom rádia Kiss 98 si v minulém roce přes 1000 dětí rozbalilo pod stromečkem vánoční dárky, které si opravdu přály. V celkové hodnotě přes 850 000 Kč. Kromě dětských vánočních dárků do dětských domovů putovaly také stovky praktických dárků, na které domovům nezbývají finanční prostředky, jako například kuchyňské potřeby, sportovní náčiní, společenské hry apod. Seznam zařazených dětských domovů a veškeré informace Vám dají naše Kisspatrolky, které budou od 23. listopadu do 20. prosince každý den od 9:00 do 19:00 v Obchodním centru Novodvorská Plaza. Celkem je k výběru přes tisíc přání plus hromadné dárky (rychlovarné konvice, vysavač...) a ještě navíc se pořizují potřebné věci jako pleny, vlhčené ubrousky a krémy pro kojenecký ústav Thomayerovy nemocnice

> Otevírací doba

denně 9:00 - 19:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 4
Ulice: OC Novodvorská Plaza

> Komentáře