Lyžařský areál Kořenov - Rejdice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Lyžařský areál Kořenov - Rejdice

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Nejen pro letní, ale především pro zimní rekreaci je určen Alpine Pro Sport areál Rejdice na pomezí Jizerských hor a Krkonoš. Místní Chata Panorama nabízí stylové ubytování, celodenní stravování, relaxační centrum, a cca 30 m od chaty pak lyžařský areál. Využít můžete dvousedačkovou lanovou dráhu nebo vlek. Všechny tratě a překážky jsou pravidelně upravovány a dosněžovány s možností večerního lyžování na osvětleném svahu. Délka sjezdových tratí je 950m, šířka přes 200m, obtížnost se pohybuje od modré po čevenou - jsou tedy vhodné pro začátečníky i pro pokročilejší Výborné jsou zde také podmínky pro běžecké lyžování s napojením na lyžařskou magistrálu. V areálu najdete jeden z největších snowparků v ČR - Extra Park, který nabízí také večerní jízdy. Na téměř kilometr dlouhé sjezdovce pro snowboardisty je možné si vyzkoušet obtížné skoky do měkkého a umělého dopadu. Jedná se o jedinečné místo, kde mají snowboardisté k dispozici 20 překážek a vlastní svah.Extra Park je denně upravován a to dokonce i pro večerní ježdění od 19:00 do 21:00 - je osvětlen po celé své délce. Půjčovnu vybavení ve středisku Rejdice zajišťuje firma Classic Skischool & Rent Service, stejně tak jako lyžařskou a snowbordovou školu. V půjčovně využijete širokou nabídku lyží i snowboardů s veškerým příslušenstvím. Každý den je vyučována jízda na snowboardu i alpské lyžování. V Rejdicích se koná řada významných sportovních akcí jako jsou Český pohár ve freestyle snowboardingu 4x4, O2 Rookie Cup nebo Freeskiing Open. Okolní Rejdic nabízí stejně jako celé Jizerské hory skvělé podmínky pro běžecké lyžování. Přímo v nejbližším okolí Rejdic jsou tři oficiální kvalitně upravované běžecké stopy frézované cca 2m od sebe, takže je možné i tzv. bruslení a předjíždění mezi stopami. Napojení na Jizerskohorskou Magistrálu, Polubný, Jizerka, Josefův důl, Bedřichov nebo od nás přes Paseky nad Jizerou na běžkařské terény Harrachov - Ćertova hora, a na Ručičkách popř. do Rokytnice nad Jizerou, Dvoračky a dále.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Desná - Rejdice

> Komentáře