Ski Centrum Bublava | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ski Centrum Bublava

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Ski Centrum Bublava patří mezi nejlépe vybavené lyžařské areály v ČR s úplným spektrem doprovodných služeb. Pro svou výhodnou polohu v samém středu nejzápadnějšího výběžku Krušných hor s dostatkem sněhu patří již od počátku minulého století mezi vyhledávaná celoroční turistická střediska. Nízké ceny, široké sjezdovky všech stupňů obtížnosti, komorní prostředí a nádherná příroda jsou zárukou vaší spokojenosti. Ideální zázemí zde najdou i naprostí začátečníci a rodiny s malými dětmi, pro které je k dispozici zcela zdarma lyžařské hřiště s vlastním vlekem a další služby. Náročnějším hostům může nabídnout oblíbenou černou sjezdovku, snowboardpark nebo každodenní večerní lyžování. Ve SKI Centru Bublava najdete: pohodové lyžování bez stresu a po většinu sezóny i zcela bez front, široké sjezdovky všech stupňů obtížnosti s kvalitní strojovou úpravou, 3 velké a 2 malé nové nejmodernější lyžařské vleky, úplné technické zasněžení areálu, pestrý výběr časových i bodových jízdenek, provozní dobu denně od 9:00 do 21:00 hodin, každodenní večerní lyžování, snowboard park s překážkami a skokanskými můstky, rychlá občerstvení a restaurace, lyžařský servis, půjčovnu a lyžařskou i snowboardovou školu přímo v areálu, parkoviště v blízkosti vleků zdarma a výrazné slevy pro lyžařské výcviky. Areál je propojen se Ski areálem Stříbrná. Středisko je ideální rovněž pro rodinnou rekreaci a lyžařské výcviky. Pro děti a rodiny se snažíme dělat maximum. Na jedné straně lyžařské hřiště s vlekem zdarma pro děti i dospělé začátečníky a u něj naše „Jedová chýše“- ohřívárna a malá herna pro ty nejmenší. Na druhé straně nově zavedené rodinné jízdné na dvou a vícedenní permanentky s výraznými slevami 50 a 100% pro děti do 15 let a oblíbená modrá sjezdovka na široké louce s vlekem, na kterém se snadno naučí děti již od tří let věku. Novinky : lyžařská houpačka Stříbrná – Bleiberg – Bublava, která dává zdejšímu lyžování novou dimenzi a řadí areál mezi přední zimní střediska České republiky realizace první etapy spolupráce s německou stranou na vzniku přeshraničního Ski regionu Klingenthal - Bublava

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Bublava
Telefon: 352 696 830
E-mail: [email protected]

> Komentáře