Skiareál Dolní Dvůr - Luisino údolí | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Skiareál Dolní Dvůr - Luisino údolí

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Lyžařské středisko leží v srdci Krkonoš mezi obcemi Dolní Dvůr a Strážné. Lyžování je zde zcela bez front a za nejlevnější ceny v Krkonoších. Naleznete zde pravidelně upravované svahy a parkoviště zdarma. V lyžařském areálu Luisino údolí se nachází dva vleky - kotva 500 m z roku 2005 a starší poma 300m. Oba vleky mají plynulou regulaci rychlosti. Přepravní kapacita vleků je 1900 osob za hodinu. Pravidelně se ve středisku upravují sjezdovky profesionální rolbou Kassborher. Lyžařské svahy střední náročnosti pro sjezdové lyžování a snowboarding, vhodné i pro rodiny s dětmi. Pro děti i dospělé v areálu působí profesionální lyžařská a snowboardová škola. V areálu se nachází rychlé občerstvení a restaurace (Liberecká bouda), půjčovna a lyžařská škola. V areálu je možno navštívit bazén whirpool či saunu v Liberecké boudě. V celém areálu je k dispozici zdarma připojení k internetu WIFI. Samozřejmostí je neplacené parkoviště s dostačující kapacitou. Pro zájemce z okolí nad 15 osob je zajištěna přeprava zdarma na celodenní lyžování skibusem (nutno objednat telefonicky). Dostatek sněhu je zaručen zasněžovacím

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Dolní Dvůr
Ulice: Dolní Dvůr - Luisino údol
Telefon: 499 432 499
E-mail: [email protected]

> Komentáře