Ski areál Malá Úpa | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ski areál Malá Úpa

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Lyžařské centrum SKiMU se nachází v katastru obce Malá Úpa ve východní části Krkonoš v těsné blízkosti státní hranice s Polskem. Díky své poloze v 1000 m n.m. je jedním znejvýše položených středisek v České republice. V areálu SKiMU najdete osm vleků, přes 3,5 kilometrů sjezdovek a více než 10 kilometrů upravovaných běžeckých stop. Vznikl sloučením dvou středisek, původního U kostela na Pomezním hřebenu a nového Pomezky, vybudovaného na Lesním hřebenu přímo v obci Malá Úpa. Pro obě střediska platí společná permanentka a dopravu mezi nimi a parkovištěm zajišťuje kyvadlový skibus. Areál je také součástí Ski Areny Krkonoše. Vysoká nadmořská výška a automatické zasněžovací systémy ručí za kvalitní sněhovou pokrývku po celou sezónu. Areál rovněž disponuje zařízením na výrobu technického sněhu. Centrum SKiMU nabízí ideální podmínky pro rodiny s dětmi, začínající a středně zdatné lyžaře, jejichž schopnostem je přizpůsobena obtížnost jednotlivých sjezdových tratí. Čekací doby na lyžařských vlecích jsou minimální. Přístup lyžařů do areálu je zajištěn skibusem od centrálního parkoviště Celnice. Občerstvit se můžete v restauraci SKiMU House. Moderní budova s designovým interiérem a hlavně přímým výhledem na sjezdovku nabízí teplé obědy domácí kuchyně a navečer po lyžování tradiční Après ski. Školy mohou využít speciálního balíčku „SKiMU lyžák“, který pro ně připravil areál ve spolupráci s lyžařskou školou Happy Hill. V ceně balíčku je také uspořádání závěrečného slalomu (zapůjčení slalomových tyčí, elektronické časomíry, závodních čísel a předtištěné diplomy). Jedinečnou službou v rámci českých lyžařských areálů je babysitting. Rodiče, kteří chtěli vyrazit na chvíli na běžky nebo si zalyžovat sami, mohou své ratolesti svěřit do péče SKiMU školky, herně v prostorách SKiMU Sport Centra. Další služby: večerní lyžování, možnost dětského SKiMU parku, možnost ubytování v SKiMU Sport Centru. Běžecké tratě v délce 10 km jsou průběžně upravovány.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Malá Úpa
Ulice: Horní Malá Úpa 130
Telefon: 499 891 039
E-mail: [email protected]

> Komentáře