Ski areál Peklák | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ski areál Peklák

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Ski areál Peklák v České Třebové se nachází na severním okraji města v nadmořské výšce 400 - 550 m n. m. Najdete zde červenou sjezdovku, která je vhodná pro pokročilé, náročné a zkušené lyžaře. Pro návštěvníky je zde připraveno mnoho služeb jako např. restaurace, skiservis, úschovna lyží a bezplatné parkoviště. Ski areál Peklák nabízí: 800 m dlouhou sjezdovku červené obtížnosti s převýšením 150 m 80 m dlouhou sjezdovky modré obtížnosti pro výuku lyžování strojově upravované svahy se systémem technického zasněžování večerní lyžování parkoviště přímo u dolní stanice vleku – kapacita cca 200 vozidel Lyžařský areál Peklák se nachází v podhůří Orlických hor, na západním okraji města Česká Třebová. Nabízí 800 m dlouhou sjezdovku vybavenou v celé délce systémem technického zasněžování a osvětlením. Dalším svahem je sjezdovka Zahrádky dlouhá 80 metrů určená k výuce lyžování. Ze svahů sjezdovek je velmi pěkný výhled na město a přiléhající okolí. Na středisko navazuje 30 km upravovaných běžeckých tratí vedoucích krásnou zalesněnou krajinou v okolí České Třebové – Lyžařské středisko „Hory“. Středisko je vybaveno moderní technikou zasněžování svahu, a to sněžnými tyčemi a sněžnými děly. Dopravu návštěvníků sjezdovek zajišťuje kotvový vlek s kapacitou 1200 osob za hodinu (sjezdovka Peklák) a vlek s nízkým vedením lana s unašeči s kapacitou 600 osob za hodinu (sjezdovka Zahrádky). Sjezdovky jsou denně upravovány sněhovou rolbou. Samozřejmostí je noční lyžování- svahy jsou kompletně osvětleny. Pro návštěvníky je připraveno kompletní zázemí – lyžařská škola, školička,restaurace, úschovna, ski servis a půjčovna lyžařského vybavení. Součástí areálu je bezplatné parkoviště s kapacitou 200 automobilů, nacházející se v bezprostřední blízkosti spodní stanice vleku. Středisko je velmi dobře dostupné nejen automobilem, ale i vlakem a autobusem.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Česká Třebová
Ulice: Pod Jelenicí 653
Telefon: 731 125 800
E-mail: [email protected]

> Komentáře