Ski areál Branná | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ski areál Branná

> Otevřeno

leden, únor, březen, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Rodinné lyžování ve Ski areálu Branná Při vstupní bráně do Jeseníků v obci Branná je pro Vás připraven Ski areál Branná, který se rozprostírá v nadmořské výšce 630- 750 metů a disponuje třemi sjezdovkami, které jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pokročilé lyžaře. Přepravu lyžařů zajišťuje dvojsedačková lanovka - typu LEITNER S2, dvěma vleky EPV 300 a pro nejmenší máme provazový vlek-tahátko, které je do výšky 150 cm zdarma. Sjezdovky jsou pravidelně udržovany a kvalitní sněhová pokrývka je zajištěna umělým zasněžovacím systémem. Ve Ski areálu je parkování zdarma a můžete využít i dalších služeb, jako je například půjčovna lyží či lyžařská škola firmy SUN SKI. Při spodní stanici lanovky je restaurace s WC a venkovním posezením. Denní nabídka občerstvení. Přímo pod vlekem se nachází bufet, kde se mohou hladoví a žízniví lyžaři také občerstvit. Sjezdovky: sjezdovka (červená), délka 420 m, převýšení 90 m, o sjezdovka (červená), délka 450 m, převýšení 90 m o sjezdovka (modrá), délka 560 m, převýšení 90 m o sjezdovka (modrá), délka 720 m, převýšení 120 m " večerní lyžování: sjezdovka modrá délka 560 m, převýšení 90 m " běžecká trasa Brannenský okruh ( Kronfelzov - Šléglov ), střední náročnost, délka 13 km Doprava: Přímo k našemu areálu se dá pohodlně dojet autem, vlakem či autobusem. U vleku se nachází bezplatné parkoviště a můžete využít i dalších služeb, jako je například půjčovna lyží či lyžařská škola firmy SUN SKI. Přímo pod vlekem se nachází bufet, kam si mohou zajít hladoví a žízniví lyžaři.

> Otevírací doba

9:00-20:00

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Branná
Ulice: Branná 196
Telefon: 777 271 609
E-mail: [email protected]

> Komentáře