Přírodní koupaliště Lazna v Borovanech | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Přírodní koupaliště Lazna v Borovanech

> Otevřeno

červen, červenec, srpen, září

> Hodnocení

3.6  (5x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Koupaliště Lazna v Borovanech, ve kterém se voda čistí pomocí speciálních lagun, je jediné svého druhu v Jihočeském kraji. Díky zcela přírodnímu čištění je zde koupání vhodné i pro alergiky. Přírodní plovárna Lazna v Borovanech u Českých Budějovic je v Jihočeském kraji unikátem. Vznikla v rekreační zóně za areálem borovanské základní školy a rozkládá se na ploše 2500 m3. Čištění vody zde zajišťují dvě přírodní laguny napuštěné z veřejného vodovodu. V nich roste speciální rákosí a rostliny, které odstraňují škodlivé látky. Voda je tak vhodná i pro alergiky, kteří se nemohou koupat v chemicky čištěných bazénech. Součástí koupaliště jsou vodní herní prvky pro děti (skluzavka, houpačka, vodní hřib) pro plavce pak skokanský můstek, chrliče vody, molo včetně zdvíhacího zařízení pro invalidy. Děti mají dále k dispozici dobře vybavené dětské hřiště (houpačky, lanovka, skluzavka, pirátská věž ap.). V provozní budově je přebalovací pult, bezpečnostní schránky, sprcha s teplou vodou. K využití je také hřiště pro plážový volejbal a občerstvení s posezením na terase. K biotopu se dostanete z ulice Petra z Lindy od školy a stadionu.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Borovany
Ulice: ul. Lazna 701
Telefon: 730 588 168

> Komentáře