Interaktivní expozice Dřevák Modrava | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Interaktivní expozice Dřevák Modrava

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V interaktivní expozici se můžete vlastníma rukama dotknout tajemství a moudrosti našich předků. Zjistíte, že dřevo je i po skácení stromu stále „živé“ a umí se i měnit, což nám v některých případech dokáže pořádně zamotat hlavu. To co se na první pohled jeví jako záhada nebo velká věda vám jednoduše a srozumitelně ukážeme. Pro děti i dospělé je v části návštěvnického centra připravena zážitková dílna. Zde si sami vyrobíte drobný upomínkový předmět, kterým můžete potěšit někoho blízkého nebo vám bude trvalou připomínkou jednoho příjemně stráveného dne na Modravě. Součástí dílny je i malý dětský koutek kde se můžou vaše ratolesti krásně vyhrát. Součástí interaktivní expozice je i obchod, kde najdete tradiční výrobky ze dřeva a to jak naše, tak i dalších řemeslníků ze Šumavy. Hračky jsou české provenience vyrobené za použití pro děti nezávadných barev, od firem vlastnících certifikáty nezávadnosti. Je zde možnost zakoupit tradiční modravský produkt – ručně malovaného dřevěného ptáčka.

> Otevírací doba

Pondělí – neděle: 10:00 – 17:00 hod.

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Modrava
Ulice: Modrava 12
Telefon: 722 634 107
E-mail: [email protected]

> Komentáře