Lázeňské Aquacentrum Agricola Jáchymov | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Lázeňské Aquacentrum Agricola Jáchymov

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V Aquacentru Agricola si můžete v kterémkoliv ročním období užít dvě 25 metrové plavecké dráhy, tobogán, rehabilitační bazének, finskou saunu s parním boxem, kneippův chodník, dětský bazének se skluzavkou a vodopádem, kryokabinu či pobyt v solné jeskyni. Po 103 letech existence radonových lázní v Jáchymově se veřejnost dočkala nového moderního centra vodních radovánek, když se roku 2009 lázních otevřelo Aquacentrum Agricola. Pod jednou střechou zde můžete využít dvě 25metrové plavecké dráhy, tobogán, rehabilitační bazének, finskou saunu s parním boxem, kneippův chodník, dětský bazének se skluzavkou a vodopádem a řadu jiných vodních atrakcí a služeb. V komplexu je vám dále k dispozici útulná kavárna, solná jeskyně či kryokabina. Užít si můžete masáží lávovými kameny, čokoládových či klasických masáží. Dvakrát týdně probíhají lekce nordic walking s instruktorem. Pro ty, kteří chtějí uniknout před neustálým stresem všedního dne a načerpat novou energii nabízí Lázeňské centrum Agricola pestrou nabídku relaxačních a wellness procedur, například baňkování, indickou masáž hlavy, lymfodrenáž či terapii prostřednictvím rybiček Garra rufa.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Jáchymov
Ulice: T. G. Masaryka 415

> Komentáře