Autokemp Betlém | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Autokemp Betlém

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Menší rodinný kemp 3 km od města Teplá nedaleko kulturní památky klášter Teplá v chráněné krajinné oblasti Slavkovský les, zdravé a čisté prostředí s možností turistiky, sportovních her, houbaření. Kemp leží ve výhodné poloze v lázeňské oblasti nedaleko Mariánských Lázní a Karlových Varů. Možnost stanování a umístění karavanů nebo obytných vozidel na ploše přímo u vody s nádherným výhledem na okolní krajinu. Zájemci se mohou připojit na elektřinu s vlastním odpočtem spotřeby. Hosté, kteří se ubytují ve stanu, nebo některé z chatek si mohou rozdělat svůj vlastní ohen. I ti, kteří se ubytují v ubytovně, kde je 42 lůžek a je zde možnost centrálního vytápění, nebo využití jídelny pro různé společenské akce např. učebny pro školní výlety a školy v přírodě, si mohou také na vyhrazeném místě rozdělat ohen. Při nepříznivém počasí je možno využít zastřešenou terasu, kde je cca 100 míst. Nabízíme také ubytování v chatkách, je zde několik typu chatek. Chatky se základním vybavením - postele, lůžkoviny, lednice, skřín, stůl, židle popř. kamínka. Dále nabízíme chatky s vlastním WC - základní vybavení + vybavená kuchynská linka, WC, umyvadlo se studenou vodou, chatka je dvoupokojová. Další nabízenou chatkou je chatka s vlastní kuchynkou - velmi prostorná dvoupokojová chatka, s vlastní vybavenou kuchynskou linkou, ale bez vody + základní vybavení. Nově zde máme zděné chatičky luxus - 4lůžkové, vlastní vybavená kuchynka, vlastní WC, sprcha + základní vybavení. Chatky se základním vybavením a pokoje na ubytovně nejsou vybaveny sociálním zařízením. To je nově vybudované a je pro všechny společné. Teplá voda teče 24hodin denně. V ceně za lůžko jsou lůžkoviny s povlečením. Chatky jsou vybaveny lednicí. V našem kempu je možnost v době hlavní sezóny nakoupit základní potraviny v obchodě, občerstvit se v restauraci, nebo si vybrat z nabídky jídel v kuchyni.Kdo má zájem, může si uvařit sám ve veřejné kuchyňce, kde jsou dva sporáky a dřezy na mytí nádobí a praní prádla. Kdo rád sportuje, může si zahrát tenis nebo volejbal na hřišti,které je v areálu kempu. Okolí kempu nabízí krásné trasy na výlety na kolech,nebo pěší tůry po nově vybudované cyklostezky. Příznivci houbaření si přijdou na své v okolních lesích. Rybáři si u nás mohou zakoupit povolenku k rybolovu, rybník má rozlohu 32ha a je přímo u ubytovacího zařízení.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Teplá
Ulice: U Hřiště 481
Telefon: 602 124 660, 606 539 348, 353 39
E-mail: [email protected]

> Komentáře