Kopřivnice: Poklad Váňova kamene | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kopřivnice: Poklad Váňova kamene

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Začátek trasy: Masarykovo nám., Kopřivnice – zadní strana turistické infotabule před bývalou školou u Masarykova nám., GPS: 49.5937908N, 18.1438731E Časová náročnost trasy „K1“ je přibližně 1 hodina do cíle (2 km). Následně je možné se některou z turistických tras vrátit zpět do centra Kopřivnice, nebo můžete pokračovat například směrem ke štramberskému arboretu. Co si vzít s sebou Doporučujeme vzít si s sebou papír a tužku, ale když je zapomenete, nic se neděje. Hra se dá zvládnout i bez toho. Než dojdete do cíle, potřebujete si pouze zapamatovat 3 důležitá čísla, která vám pomohou odhalit umístění pokladu. Veškeré instrukce, otázky a mapy potřebné ke hře najdete na zadní straně turistických infotabulí. Pokud chcete mít soutěžní otázky během hry v ruce, můžete si je předem stáhnout, vytisknout a vzít s sebou. Pro koho je hra vhodná Hra je připravena tak, aby si ji užily všechny generace. Malé děti se svými rodiči, mladí, páry, dospěláci i senioři. Otázky vás provedou krásami a zajímavostmi Lašské brány tak, abyste se o této oblasti dozvěděli něco nového a zajímavého. U této hry je často potřeba, aby spolupracovali všichni členové rodiny jako jeden tým. Rozhodně nečekejte jen jednoduché otázky pro nejmenší. To však neznamená, že byste děti nemohli do hry skvěle zapojit. Možná jim budete muset některá slova vysvětlit, nebo jim pokládat doplňující otázky, které je k výsledku dovedou. Kde najdete soutěžní otázky a odpovědi Na zadní straně tří vybraných turistických infotabulí najdete veškeré instrukce. Začněte na výchozím místě. Zde se již dozvíte, kudy hra pokračuje dál. Nevíte si rady se správnou odpovědí? Všechny informace, které potřebujete pro zodpovězení soutěžní otázky, najdete vždy na přední straně turistické infotabule.

> Otevírací doba

Neomezeně.

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Kopřivnice

> Komentáře