Soutěžte - NEDEJ SE ZASTAVIT! aneb soutěž o 5 kousků této knižní novinky z | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

NEDEJ SE ZASTAVIT! aneb soutěž o 5 kousků této knižní novinky z

NEDEJ SE ZASTAVIT! aneb soutěž o 5 kousků této knižní novinky z unikátní edice Dětská motivace

Nedej se zastavit! je další ze série unikátních motivačních knih pro děti od Dr. Waynea W. Dyera, Ph.D., který v ní vysvětluje dětem, jak neomezovat svůj jedinečný způsob myšlení, se kterým, se každý z nás narodil, a proč je to lepší, než se snažit „zapadnout“. Bohatě ilustrovaná kniha pro děti ve věku 4 až 10 let je již čtvrtým titulem z unikátní edice Dětská motivace, která jako jediná u nás přináší dětem knihy zaměřené na všestranný rozvoj jejich osobnosti. Patronkou Dětské motivace je herečka a čerstvá maminka Martha Issová. 

Každé téma, kterým se kniha zabývá, je vysvětleno nejen teoreticky, ale také praktickým příkladem ze života. Knihu mohou jako výchovnou pomůcku využít nejen rodiče, ale také učitelé a kdokoliv, kdo pracuje s dětmi. Na konci knihy jsou otázky, s jejichž pomocí si dítě může ověřit, zda správně pochopilo téma knihy. Více se o knížce dozvíte zde.

V souteži odměníme 5 z vás a jak tedy můžete soutěžit?

1. Zaregistrujte se v naší sekci Registrace, pokud jste tak ještě neučinili.
 
2. Pošlete nám na emailovou adresu: [email protected] odpověď na soutěžní otázku: 
Jak se jmenuje další připravovaná novinka z edice Dětská motivace, kterou připravuje nakladatelství KELTNER Publishing na podzim a která se zabývá dětským sebevědomím?
Do předmětu emailu uveďte "NEDEJ SE ZASTAVIT!".
Nápovědu najdete třeba na www.facebook.com/keltnerpublishing

3. Soutěžit můžete do 30.9.2011, následně vybereme 5 výherců / (Počet správných odpovědí vydělíme pěti a pak budeme dopočítávat směrem dolů - např.300 správných odpovědí (300/5 = 60, v uvedeném případě vyhrává každá 60.správná odpověď).

Těšíme se na vaše odpovědi ... :)

Podívejte se na rozhovor o unikátní sérii motivačních knih pro děti, která vychází pod hlavičkou KELTNER Publishing
Rozhovor přímo s paní nakladatelkou Monikou Tomíčkovou pro Dobré ráno/ 116:48

Rozhovor v Sama doma o finanční gramotnosti, jak hovořit s dětmi o penězích, představení knihy ze série motivačních knih "Jsi mnohem víc než jen to, co máš!" a další novinky z edice Dětská motivace/14:45