Soutěžte - Vyhrajte rodinné vstupné do vybraného Dinoparku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte rodinné vstupné do vybraného Dinoparku

Spolu s Dinoparky Praha, Plzeň, Vyškov, Ostrava a Liberec jsme pro vás připravili soutěž o 4 x rodinná vstupné (tj. 2 dospělí + 2 děti v hodnotě 400,- Kč) do Dinoparku ve vámi vybraném městě.

A teď něco málo o jednom z Dinoparků a to o tom pražkém :).

DinoPark najdete na střeše obchodního centra Galerie Harfa v Praze poblíž O2 arény. Návštěvníci se zábavnou a atraktivní formou seznámí s informacemi o vývoji života na Zemi, jednotlivými druhy živočichů apod.

Příchozí si zde vychutnají atmosféru tajemných druhohor, kterou dotvářejí zvukové a světelné efekty. Součástí expozice je také 4D kino. Unikátní 4D Kino je součástí DinoParku, je však umístěno ve druhém podlaží OC Galerie Harfa za DinoShopem. Můžete zde zhlédnout 3D film s názvem Triceratops, příběh o mláděti, které si hledá druha pro prežití v druhohorní divočině. Návštěvníkovi jsou zapůjčeny 3D polarizační brýle a on dokáže film vnímat plasticky, vzniká tak iluze trojrozměrné projekce.

Unikátem světového významu je v DinoParku umístěná živá druhohorní rostlina Wollemi Nobilis. Tento strom, druh pravěké borovice, byl objeven v roce 1994 v počtu pouhých 39 exemplářů v australské divočině. Pro botanika je setkání s touto rostlinou totéž, co pro biologa setkání se skutečným, živým dinosaurem. Rostlina žila na Zemi před 175 mil. lety.

Novinkou pro rok 2013 jsou nové modely dvojice triasových býložravců rodu Plateosaurus, kteří obývali území dnešní Evropy před 200 miliony let se líně potuluje pralesem. Samice je navíc opřena o starý strom, z něhož ukusuje listy. Dále řady dinosaurů rozšířila robotická dvojice obrněných druhohorních býložravců druhu Polacanthus a dvě nedospělá mláďata Triceratopse. Více na stránkách Dinoparku

Soutěžní otázka zní: V jakém ze slovenských měst se 1.6.2013 otevřel nový Dinopark?

a) Bratislava

b) Košice

c) Nitra

Nápovědu můžete najít v sekci Novinky na našich webových stránkách či v historii našich Facebook postů. Odpovědi posílejte do 20. června 2013 včetně na e-mailovou adresu: [email protected]. Následující den vylosujeme 4 výherce, kterým zašleme rodinná vstupné.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí)).

Redakce Kam s dětmi

Zdroj textu o Dinoparku Praha: www.kudyznudy.cz

Zdroj foto: http://www.dinopark.cz

________________________________________________________________________________________________

Výherci soutěže o rodinné vstupné do Dinoparku jsou: Marie Kestřánková, Praha 4 - Kamýk; Pavel Boháč, Závišice; Daniela Ostatková, Chvalčov; Tereza Nademlýnská, Beroun. Gratulujeme!