Soutěžte - Soutěž a tip na levné ubytování na jihu Moravy - Hostel Valtice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěž a tip na levné ubytování na jihu Moravy - Hostel Valtice

Chystáte se na výlet po jižní Moravě a hledáte levné ubytování? Využijte Hostel Valtice. Nabízí jednoduché a levné ubytování internátního typu pro nenáročné cestovatele. Zřízen byl v prostorách bývalého internátu, vzdáleného jen pár desítek metrů od vlakového nádraží a 800 metrů od hlavního náměstí. V provozu je od července 2012.
Hostel Valtice je ideální volbou pro ty, kteří nevyžadují komfort luxusních hotelů, ale preferují jednodušší ubytování za nízkou cenu. K dispozici je 99 lůžek ve dvou až čtyřlůžkových pokojích, které jsou vybaveny jednoduchým, ale novým nábytkem - komfortními postelemi o rozměru 2 x 1 metr a šatní skříní. Ubytovaní hosté mohou využít společnou kuchyňku s varnou konvicí a mikrovlnnou troubou, společenskou místnost, pračku, sušičku a prostor pro uložení jízdních kol. Toalety a sprchy jsou společné na chodbě. V ceně je zahrnuta jednoduchá snídaně.
Hostel nabízí také možnost ještě levnějšího ubytování pod stanem v rozlehlé zahradě v areálu. Hosté kempu mohou využívat veškeré zázemí hostelu.
Až do konce září zde můžete využít speciální nabídku - při ubytování na 3 noci získáte čtvrtou zdarma. Tato akce platí do 30. 9.
Valtice se nachází na Břeclavsku v Jihomoravském kraji, v oblasti, která je baštou milovníků vína a pěší turistiky i cykloturistiky. Region je mj. napojen na síť Moravských vinařských stezek. Přímo ve Valticích, městě s bohatou vinařskou tradicí, se nachází několik historických památek v čele s barokním zámkem. Známý a turisty oblíbený je Lednicko-valtický areál, zapsaný od roku 1996 v seznamu světového kulturního dědictví Unesco. Nově nabídku turistům přímo ve Valticích rozšířila atraktivní Stezka bosou nohou se zábavnými prvky.

Získejte pobyt pro 2 dospělé a 2 děti na 3 noci zdarma. Platnost výhry je do 15.července 2014.

Stačí odpovědět na soutěžní otázku: Kdo má v hostelu Valtice ubytování zdarma?
Nápovědu najdete na www.hostelvaltice.cz.

Své odpovědi nám posílejte do 29.srpna včetně na e-mailovou adresu: [email protected] pod heslem "valtice". Následující den vyhlásíme vítěze, který od nás získá pobyt pro 2 dospělé osoby a 2 děti na 3 noci zdarma.


(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi