Soutěžte - Soutěž o knížku Šikovné básničky pro kluky a holčičky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěž o knížku Šikovné básničky pro kluky a holčičky

Dlouho jsme tu již nesoutěžili o nějakou pěknou knížku, co říkáte :). Tak to nyní napravujeme a dnešní soutěž bude o 3ks knížky z názvem Šikovné básničky pro kluky a holčičky z nakladatelství Portál.

Knížka je pokračováním oblíbené řady básniček Romany Suché. Opět vychází z jednoduchých a veselých říkanek spojených s půvabnými obrázky a nápady na pohybové hry a hříčky, kterými můžeme básničky doprovázet. Po rozpustilých básničkách pro malé dětské ručičky, veršovaných rozcvičkách a dovádivých básničkách pro malé dětské skupinky přináší čtvrtý díl básničky o běžných, ale ne vždy oblíbených dětských činnostech (česání vlásků, čištění zubů, uklízení hraček, oblékání apod.).  Básničky mohou rodičům napomoci proměnit tyto běžné aktivity z trápení v zábavný rituál. Knihu opět doprovázejí veselé ilustrace Venduly Hegerové.

PhDr. Romana Suchá je psycholožka, má zkušenosti z práce v mateřském centru, také působila jako školní psycholožka. Portál vydal její knížky Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky, Veršované rozcvičky pro kluky a holčičky a Dovádivé básničky pro kluky a holčičky.

 

 

Soutěžní otázka zní: Básničku "Kačeři", která je zobrazena v ukázce knížky by měli rodiče přeříkávat při:

a) jídle

b) koupání

c) obouvání botiček

Nápovědu hledejte zde pod záložkou "ukázky".

Své odpovědi zasílejte do 28. srpna 2013 včetně pod heslem "knížka" na e-mail: [email protected]. Z došlých odpovědí vybereme 3 výherce, kteří od nás knížku Šikovné básničky pro kluky a holčičky získají.  


(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

______________________________________________________________________________________________

Výherci soutěže jsou: Monika Kopřivová, Telč; Jindřich Závora, Plzeň; Ludmila Vítová, Benešov. Gratulujeme!

Redakce Kam s dětmi