Soutěžte - TESTUJTE S MINDOKEM | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

TESTUJTE S MINDOKEM

Jsme moc rádi, že se Vám soutěžení a testování zajímavých produktů pro rodiče i děti tak zalíbilo. Co nás také moc těší, je fakt, že se do našeho projektu „Testováno maminkami“ má chuť zapojit stále více partnerů, díky kterým bude tento podzim na soutěžení a následné testování opravdu bohatý. Dnes startujeme testování společenské hry Příběhy z kostek, kterou na český trh uvádí velmi známá značka Mindok.

Příběhy z kostek je hra pro děti i dospělé, kterou můžete hrát v podstatě kdekoli a s kýmkoli. U rodinného krbu, ve vlaku, na dece, nebo pod lavicí (-: Můžete ji hrát česky nebo se u ní učit vyprávět příběhy třeba v angličtině. Rozvíjí představivost a kreativitu dětí i dospělých.

Říká se, že v jednoduchosti je síla a tato hra je opravdu jednoduchá. Až si možná řeknete, „jak to že jsem ji nevymyslela já“? 9 Kostek, 54 obrázků, 10 miliónů kombinací, nekonečné pohádky... Prostě hoďte kostkami a podívejte se na obrázky, které vám padly. Pak začněte skládat příběh, ve kterém se vše, co je na kostkách, objeví. Příliš nepřemýšlejte. Prostě se podívejte na obrázky a příběh se sám začne rozvíjet. I když je hra oficiálně určená pro děti od šesti let, skládat a vyprávět příběh mohou děti někdy i  mnohem mladší.

Příběhy z kostek je ale jen jedna z několika desítek her, které u nás Mindok nabízí. Pod její značku patří například velmi známý Carcassonne. Také ho máte doma? I my ho hráli než se nám narodili děti… Teď už spíše saháme po hrát z řady Smart games. Ty jsou jedinečnou kombinací hry pro jednoho hráče a hlavolamu. Ty jsme vyzkoušeli vloni na Ladronkafestu a s některými hlavolamy jsme si hlavu lámali i my dospělí a to velmi dlouho(-: I letos bude Mindok představovat své hry na několika zajímavých akcích pro rodiče s dětmi. 14. září to bude rovnou na třech najednou: v rámci veletrhu Hry a hlavolamy v Novoměstské radnici, v Pohádkovém lese a právě na zmiňovaném Ladronkafestu. Přijďte si s dětmi některou z her zkusit!

Ale zpět k testování.

Do něj tentokrát vybereme 10 šťastlivců jejichž jména zveřejníme 9.září. Testovat se bude hra  Příběhy z kostek, která samozřejmě zůstane i po odevzdání hodnocení testujícím.

Chcete si doma hrát? Přihlaste se!

Podmínkou účasti v této akci je:

1) Sepsání krátkého reportu (hodnocení) a zaslání fotografií z testování. Report a fotky bude moci společnost Mindok použít do referencí a umístit je na svých webových a facebookových stránkách. Co všechno by měl report obsahovat, to bude upřesněno v e-mailu vybraným testujícím.

2) Být rodičem dítěte ve 3-12 let, jméno a věk dítěte napište i do přihlašovací e-mailu viz níže.

3) Být zaregistrován na našich stránkách kamsdetmi.com. Pokud ještě nejste registrování, klikněte naší homepage na „Registrujte se“.

4) Zodpovědět jednoduchou otázku: Která z her z nabídky Mindok Vás nejvíce zaujala a proč? Inspiraci hledejte zde.

Doporučujeme také se stál facebookovým fanouškem Mindok, protože i tam najdete spoustu inspirace o hrách pro děti i dospělé.

Pokud s podmínkami souhlasíte, napište nám do 9.9.2013 včetně e-mail na [email protected] (předmět Testování s Mindokem). K e-mailu připojte vaši doručovací adresu a jméno a věk Vašeho dítěte (dětí).

Z došlých e-mailů pak 10. září zveřejníme 10 testujících.

Těšíme se na Vaše e-maily!  

Redakce Kam s dětmi


Moc děkujeme všem za zájem o testování a za e-maily. Pokud se na vás tentokrát štěstí neusmálo, nesmutněte, o hry Mindok se nesoutěžilo naposledy (-:

Hru Příběhy z kostek vyhrávají a testovat ji budou:

Michaela Pohořalá

Gabriela Hladůvková

Michaela Těthalová

Marcela Zdešková

Jitka Vrbová

Zuzana Subrová

Jana Vítovcová

Jana Hozáková

Karin Strnadová

Markéta Holubová