Soutěžte - Otestujte Smart hry od Mindoku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Otestujte Smart hry od Mindoku

Co jsme slíbili, to plníme. Startuje další testování s tolik oblíbenými hrami od značky Mindok. Tentokrát hledáme dokonce 12 z vás, protože tu máme 12 smart her pro holky a kluky všech věkových kategorií. Testovat budeme 4 různé hry. Každá je jiná a každá je určena pro malinko jiný věk. Takže si vybere úplně každý. Kterou byste chtěli testovat vy?

 

Hra Den a noc je pro ty úplně nejmenší. Děti se v ní učí barvy a tvary a při stavbě figurek veselých panáčků, stromů, domečků a spousty dalších věcí. Před rokem ji tehdy dvou a půl letá dcera zkoušela na Ladronkafestu a byla z ní nadšená. Určená je pro děti od dvou do pěti let, rozvíjí prostorovou představivost a logické myšlení.

 

 

Zámecké schody je opět hra pro jednoho hráče, tentokrát v ní princ hledá svoji princeznu... Princeznu uvěznil zlý čaroděj ve věži! A statečný princ se vydává na její záchranu. Aby m děti pomohly, musí postavit z  dřevěných dílků schody a mosty tak, aby princ mohl zachránit princeznu. Ve hře jsou jak jednoduché úkoly pro stavitele začátečníky, tak i úkoly náročné pro zkušené architekty. Zámecké schody jsou určené pro děti od 4 let, ale jednoduché úkoly zvládnou i trochu mladší.


 

Noemova archa je magnetická cestovní hra pro děti od pěti let z řady SMART games. Druhů zvířátek je tolik a do Archy se vejdou jen tak tak. Proto je třeba velmi dobře přemýšlet, jak je do útrob lodi naskládat. Důležité je, aby páry jednotlivých druhů vždy byly u sebe. Všechna zvířátka musí být na palubě před tím, než archa vypluje.

 

 

Při logické hře Safari si mozkové buňky procvičí nejen děti od zhruba sedmi let, ale složitější rébusy zabaví jistě i dospělé. Je třeba umístit 4 herní dílky s džunglí tak, aby na otevřené pláni zůstala jen některá zvířata. K tomu abyste prošli divočinou všech rébusů, je potřebovat logické myšlení a dobrá prostorová představivost. V každém z rébusů jsou stovky možností, jak umístit jednotlivé herní dílky, ale vždy pouze jediné řešení.

Chcete si doma hrát? Přihlaste se!

 

Do testování tentokrát hledáme 12 šťastlivců jejichž jména zveřejníme 15.října. Testovat se budou 4 různé hry, Den a nocZámecké schodyNoemova archaSafari, od každé hry máme 3 kusy. Hry samozřejmě zůstanou i po odevzdání hodnocení testujícím.

 

Podmínkou účasti v této akci je:

 

1) Sepsání krátkého reportu (hodnocení) a zaslání fotografií z testování. Report a fotky bude moci společnost Mindok použít do referencí a umístit je na svých webových a facebookových stránkách. Co všechno by měl report obsahovat, to bude upřesněno v e-mailu vybraným testujícím.

 

2) Být rodičem dítěte ve 2-12 let, jméno a věk dítěte napište i do přihlašovací e-mailu viz níže. Hra bude případně vybrána adekvátně věku Vašeho dítěte.

 

3) Být zaregistrován na našich stránkách kamsdetmi.com. Pokud ještě nejste registrování, klikněte naší homepage na „Registrujte se“.

 

4) Zodpovědět jednoduchou otázku: Která ze smart her z kompletní nabídky  Mindok (nekoli pouze těch 4, které budeme testovat) vás nejvíce zaujala a proč? Inspiraci hledejte zde.

 

Doporučujeme také se stál facebookovým fanouškem Mindok, protože i tam najdete spoustu zajímavé inspirace či informace o novinkách.

 

Pokud s podmínkami souhlasíte, napište nám do 13.10.2013 e-mail na [email protected] (předmět Mindok). K e-mailu připojte vaše celé jméno,doručovací adresu, telefon a věk vašeho dítěte (dětí). Adresa a telefon budou použity pouze v případě výhry pro doručení balíčku. E-maily bez kompletních údajů nebudou zařazeny do soutěže, jakožto i více soutěžních e-mailů z jedné IP adresy (každý nechť soutěží právě jednou).

 

Z došlých e-mailů pak 15. října zveřejníme 12 testujících.

 

Hry Mindok si také budete moci vyzkoušet na blížících se veletrzích. Ať už je to veletrh v Letňanech, který jsme již několikrát avizovali, tak veletrh Dětská planeta v Holešovicích, nebo na Deskohraní, které probíhá právě v těchto dnech.

 

 

Těšíme se na Vaše e-maily!  

______________________________________________________________________________________________

Vyhlašujeme vítěze testování a těšíme se na výsledk :). Gratulujeme!


Den a noc

Andrea Jupová

Hana Prokopová

Jana Kyselová

 

Zámecké schody

Katka Charvátová

Barbora Jungerová

Barbora Lišková

 

Noemova archa

Martin Mrzena

Dana Minaříková

Iva Ondrová

 

Safari

Petra Salgová

Klára Fučikovská

Marie Kocourková