Soutěžte - Vyhrajte tašku na dětskou svačinku BUILT | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte tašku na dětskou svačinku BUILT

Prestižní americká značka BUILT je u nás velmi známá jako výrobce neoprenových obalů na notebooky či termotašek a kabelek. V nedávné době ale uvedla na trh krásnou a nevšední kolekce Baby, ze které lze vybírat od bryndáků po přebalovací tašky na kočárek a krom toho nabízí termotaštičky na dětské svačiny. A právě o ně budeme tentokrát soutěžit.

Než budete ale hledat odpověď na soutěžní otázku, pojďme si produkty BUILT trochu blíže představit. Letos na podzim jste měli na veletrhu v Letňanech možnost se jak s kolekcí Baby, tak s termotaškami na svačinky seznámit na stánku BabyElement. A u štendru s těmito výrobky bylo opravdu rušno. Kolekce Baby je totiž plná krásných barev, bryndáky lze doplnit taškou na lahvičky ve stejném designu, no prostě, maminky si přijdou na své. Neméně přitahovaly pozornost úžasné kabelky na kočárek, které vlastně vůbec nevypadají jako přebalovací tašky a přesto skrývají podložku na přebalování, klipsy k uchycení na kočárek, kapsy na lahvičky a další a další drobnosti, které maminky tolik ocení. A stejně tak jako bryndáčky či taštičky na dudlíky, i kabelky jsou vyrobeny z neoprenu, který je tak lehoučký, příjemný, drží tvar, lze ho jednoduše čistit a hlavně – má skvělé termoizolační vlastnosti.

Tašky na svačinky, o které dnes hrajeme, mají taktéž výborné termoizolační vlastnosti. Vnitřní část velmi jednoduše očistíte hadříkem, což se může hodit... Můžete je připnout k batůžku, když už se k učebnicím nevejde nebo prostě nosit jako taštičku. Na zadní straně oceníte i jmenovku. Taška mají neotřelé designy, vybírat lze ze zvířátkových vzorů nebo ze stylů jako Summer of Love, Robot a dalších.

Pojďme tedy o dvě tyto tašky na svačinky soutěžit. Co pro to udělat? Stačí odpovědět na dvě jednoduché soutěžní otázky:

1) Jaká bude první svačinka, kterou do tašky připravíte? 

2) Jak dlouho může taška udržet teplotu?

a) až dvě hodiny

b) až čtyři hodiny

c) nekonečně dlouho

Nápovědu hledejte zde. Své odpovědi nám na [email protected] posílejte do 22.11.2013 s předmětem Built. Následně vybereme dva výherce, které zveřejníme zde a na našem facebooku. K e-mailu připojte jméno dítěte (abychom případně neposlali klukovi holčičí design), a úplnou doručovací adresu.

Redakce Kam s dětmi


Gratulujeme:

Radmile Entnerové

a Evě Hulákové