Soutěžte - Vyhrajte lístek na pražský koncert skupiny Kašpárek v rohlíku | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte lístek na pražský koncert skupiny Kašpárek v rohlíku

Spolu s online projektem Rodina nás baví vám přinášíme dnešní soutěž o 10 ks vstupenek na poslední koncert letošního roku skupiny Kašpárek v rohlíku, který se uskuteční  14.12.2013 ve velkém sále Lucerny Praha.

Projekt Kašpárek v rohlíku se zrodil jako reakce na nedostatek kvalitních, původních písniček pro děti a také jako reakce na téměř neexistující mezigenerační zábavu určenou společně pro dospělé a děti a jeho vznik je spojen s Loutkohrou Jihočeského divadla v Českých Budějovicích.

Hudební styl kapely dostal název bejbypank. S klasickým punkem, jak jej známe např. od Sex Pistols, má společného málo i proto, že je určen především dětem, jak napovídá slovo bejby. Je hudebně i textově hravý, takže bývá přirovnáván ke stylu skupiny Vltava. Ztřeštěné songy v sobě nesou jak neotřelý pohled na svět očima dětí tak originální postřehy ze světa dospělých.

Před několika měsíci se babypank Kašpárka spojil s online projektem Rodina nás baví.

A jak můžete získat volné vstupenky na koncert Kašpárka v rohlíku? Zcela jednoduše. Stačí splnit dvě podmínky :). První z nich je: napište nám na e-mail [email protected], jaká školní postava je maskotem webových stránek Rodina nás baví. Nápovědu hledejte zde. Naše možnosti jsou:

a)     Ředitelka

b)    Školnice

c)     Školník

Své odpovědi posílejte pod heslem “lucerna” do 10.prosince 2013 včetně.

Druhou podmínkou je stát se fanouškem Facebookových stránek webu Rodina nás baví. Pokud splníte obě dvě podmínky, stačí už mít štěstí a být jedním z vylosovaných výherců. Každý z výherců od nás obdrží rodinné po 2ks vstupenek. A pokud chcete svoji šanci zdvojnásobit, pak na webu Rodina nás baví můžete hrát o 80ks :). A to už stojí za to :).

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

______________________________________________________________________________________

Vstupenky na koncert Kašpárka v rohlíku získávají: Petr Šídlo, Michal Kalousek, Pavla Porybná, Jaroslav Hruška a Lidie Nováková. Gratulujeme a přejem hezkou zábavu!