Soutěžte - Soutěžte o 5x rodinné vstupné na olomouckou výstavu Šangri-la | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžte o 5x rodinné vstupné na olomouckou výstavu Šangri-la

Dnešní soutěž jsme pro vás připravili spolu s CK Livingstone, která je pořadatelem unikátní olomoucké výstavy Šangri-la. Soutěžíme o 5 x rodinné vstupné (tj. 2 x dospělí, 2 x děti), které můžete čerpat do konce výstavy, tj. do 30. března 2014.

Výstavu jste již mohli navštívit v Brně, Bratislavě, Ostravě či Zlíně. Do konce března 2014 ji stihnete ještě v Olomouci. A co to vlastně Šangri-la je a jak vznikla myšlenka na výstavu s tímto názvem? „Středomoří si vysnilo bájnou Atlantidu, křesťanská Evropa posunula ráj na nebesa, která si zasloužíme až po smrti. Himaláj to má jednodušší, ukrývá sen Šangri-la. Krajina opojné blaženosti a věčného blahobytu leží pod ledovým trůnem božstev. V nejvyšších a nejzajímavějších horách, jaké lidská fantazie dokáže vymyslet. Nejen hory zde žijí klidněji.“ Takto najdete popsanou Šangri-lu na webových stránkách výstavy.

Výstava Šangri-la otvírá magický příběh velehor, snové krajiny, ryzích lidí, mýtů a tajemství. Expozice je přináší unikátní pohled na země Nepálu. Od 20. ledna 2014 se také můžete těšit na přednáškový cyklus pořádaný v rámci výstavy, který slavnostně zahájí horolezec Peter Habeler. Další přednáška, která bude následovat 28. ledna 2014 se ponese v duchu diplomatické Indie. Každý týden se bude na co těšit.

Soutěžní otázka zní:

Na jakou horu vystoupil horolezec Peter Habeler jako první bez kyslíku?

a)      Mont Blanc

b)      Everest

Nápovědu hledejte zde.

Své odpovědi posílejte na e-mail [email protected] do 15. ledna 2014 včetně pod heslem „výstava“. Následující den vylosujeme 5 výherců, kteří si budou moci vyzvednout své rodinné vstupenky přímo na pokladně výstavy Šangri-la v Olomouci.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, (počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

________________________________________________________________________________________________

Vítězové soutěže jsou: Marie Kestřánková, Žaneta Kotková, Jiří Kotek, Dana Poláková, Helena Cardová. Gratulujeme! O vyzvednutí výhry vás bude informovat pořadatel soutěže.