Soutěžte - Vyhrajte v našem testování možnost vytvoření vlastní fotoknihy | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte v našem testování možnost vytvoření vlastní fotoknihy

Fotoknihy jsou v posledních letech velmi oblíbené pro dlouhodobé uchovávání vzpomínek. Aby však fotokniha vydržela mnoho let, musí být listy kvalitně svázané. Společnost Bontia jako jediný velký výrobce fotoknih nabízí stejnou vazbu, jakou mají opravdové knihy z knihkupectví. A právě se společností Bontia jsme pro vás připravili velké testování spojené s dnešní soutěží. A co budeme testovat? Vše, co s výrobou fotoknih souvisí – tedy systém objednání, výrobu, zaslání a kvalitu fotoknihy formátu Hardcover velký v hodnotě 899,- Kč (tj. 48 stran).

Že ještě Bontii neznáte? Pak je zde pár informací o ní: Bontia je největší výrobce vázaných fotoknih v ČR. Díky vysoké kvalitě vazby vydrží její fotoknížky několik generací, neboť i za několik let vám vnitřní listy z knížky nevypadnou – a to díky šité vazbě. Vazba je navíc stvrzena lepidlem, aby fotokniha získala elegantní jednotný vzhled. Tisk Indigo, který Bontia používá, je zárukou toho, že se k sobě stránky nikdy nepřilepí a barvy nevyblednou.

Fotoknihu s Bontiou vytvoříte na počítači velice snadno. Naplňte ji vybranými snímky, které tažením uspořádáte. Máte neomezený prostor, snímků i textů můžete vložit libovolné množství!

Ty nejhezčí fotografie zasluhují velkou prezentaci. A to vám Bontia umožňuje. A nejen kreativní tvůrci ocení řadu pokročilých funkcí, jako je změna pozadí, stylu i velikosti písma, natočení, překrývání snímků a odstranění číslování. Tak co? Už jsme vás přesvědčili služby Bontie vyzkoušet? Pokud ano, pak se zúčastněte našeho testování. A pokud třeba nevyhrajete, pak využijte naší speciální akce, která se váže k tomuto článku a to je 20% sleva na fotoknihy a fotokalendáře (sleva se vztahuje na produkt; dopravu si hradíte sami). V případě objednání stačí zadat kód „kamsdetmi“.


Podmínkou účasti v této akci je:

1) Povinná podmínka: Sepsání krátkého reportu (hodnocení) a zaslání fotografií z testování. Report a fotky bude moci společnost Bontia použít do referencí a umístit je na svých webových a facebookových stránkách. Co všechno by měl report obsahovat, to bude upřesněno v e-mailu vybraným testujícím.

2) Povinná podmínka: Být zaregistrován na našich stránkách kamsdetmi.com. Pokud ještě nejste registrování, klikněte naší homepage na „Registrujte se“.

3) Povinná podmínka: Zodpovědět jednoduchou otázku: Jaký typ vazby nabízí společnost Bontia v rámci svých fotoknih? Odpověď hledejte na www.bontia.cz.

Své odpovědi posílejte na e-mail [email protected] do 23. března 2014 včetně pod heslem „bontia“. Ze správných odpovědí následující den vylosujeme pět z vás, kteří budou moci v reálu vyzkoušet kvalitu fotoknih a vazby od společnosti Bontia pro formát Hardcover velký v hodnotě 899,- Kč (tj. pro 48 stran).

Doporučujeme také se stát facebookovým fanouškem společnosti Bontia, protože tam najdete spoustu zajímavých informací.

Těšíme se na vaši účast v testování. Redakce Kam s dětmi.

____________________________________________________________________________________________

Výherci soutěže jsou: Marcela Dubinová, Markéta Macháčková, Marcela Doleželová, Jana Vitovcová a Dana Pivoňková. Gratulujeme a těšíme se na hodnocení! :)