Soutěžte - Vyhrajte rodinné vstupné do labyrintária zámku Loučeň | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte rodinné vstupné do labyrintária zámku Loučeň

Na zámek Loučeň jsme vás již lákali. Zámek a labyrintárium Loučeň se nachází přibližně 60 km od Prahy a je ideálním místem odpočinku pro rodiny s dětmi. Dnes tu pro vás máme soutěž o 5 x rodinný vstup do parku s labyrinty pro max. 2 dospělé a 2 děti a dále 1 x rodinný piknikový koš spolu s rodinným vstupem do parku s labyrinty (a pokud se do parku chcete vydat sami, můžete si přímo po domluvě s námi zvolit variantu výhru v podobě 1 x romantický piknikový koš + vstup pro dva do parku s labyrinty).

Soutěžní otázka zní: Kolik labyrintů se skrývá na zámku Loučeň? Nápověd hledejte zde. Své odpovědi posílejte na e-mail [email protected] do 20. dubna 2014 včetně pod heslem „zámek“. Ze správných odpovědí vylosujeme 5 x výherce rodinných vstupů a 1 x výherce piknikového koše spolu s vstupem. Výherce budeme o výhře informovat e-mailem.

(počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel se správnou odpovědí. Ten vyhrává. Zaokrouhlovat při dělení budeme vždy nahoru. (20/3 = 6,66 tj. 7, vyhrává tedy e-mail došlý 7. v pořadí se správnou odpovědí).

Redakce Kam s dětmi

_____________________________________________________

Vítězové byli informování o své výhře e-mailem. Děkujeme všem za účast!