Soutěžte - Hrajte s námi o deskovou hru Ekopolis a další zajímavé hry | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hrajte s námi o deskovou hru Ekopolis a další zajímavé hry

Máte ve svém okolí hřiště, které nese přídomek ČEZ hřiště? Pokud ano, pak určitě nesmíte propást naši soutěž o zajímavé ceny našich partnerů.  A jak se soutěže můžete zúčastnit? Stačí jen zajít na jedno z dětských ČEZ hřišť ve vašem okolí, nafotit jej „v akci“ (tedy při hraní vašich ratolestí) a pak už jen fotku s krátkým hodnocením hřiště (stačí nám jedna až dvě věty) zaslat na náš e-mail: [email protected] s následujícími údaji: vaše jméno a přijmení, bydliště, lokalita ČEZ hřiště, věk dítěte. Fotky větších objemů (více jak 1MB) posílejte přes úschovnu. Vaše fotky spolu s hodnocením hřišť nám posílejte do 19.10.2015 včetně pod heslem „hřiště“. Fotky budeme postupně nahrávat na Facebook Kam s dětmi, kde budete také moci vy sami vybrat nejpovedenější fotku z ČEZ hřiště a to počtem svých „to se mi líbí“ hodnocení. Fotka s nejvíce označením „to se mi líbí“ získá jednu z nejpopulárnějších deskových her Člověče, nezlob se! od společnosti EFKO.

Porota složená z redakce Kam s dětmi během následujícího týdne vylosuje čtyři z vás, kteří od nás získají zajímavé výhry: 1. vylosovaný získá deskovou hru Ekopolis od společnosti SCIO, 2. vylosovaný získá 3 x vstupenku na výstavu Mineralia (hodnota jedné vstupenky je 250,- Kč), 3. vylosovaný získá poukaz na jídlo dle vlastního výběru do pražské restaurace Pankrácký rynek v hodnotě 400,- Kč a 4. vylosovaný získá knížku z nakladatelství Portál v hodnotě 200,- Kč dle vlastního výběru.

Redakce Kam s dětmi