Soutěžte - Soutěž pro všechny malé běžkaře | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěž pro všechny malé běžkaře

Náš portál se stal hrdým mediálním partnerem seriálu běžeckého lyžování Ski Tour, jehož nedílnou součástí jsou dětské závody pro všechny malé a nadšené běžkařky a běžkaře.

 

 Seriál odstartoval již 31.12. Night Light Marathonem a pokračuje v pátek 9.1. v Bedřichově Mini Jizerskou 50. Následuje ještě dalšími čtyřmi dětskými závody. Více informací o všech závodech najdete zde.

Každý závodník dostane do svého startovního balíčku omalovánku Kam s dětmi. Pokud se na závody nedostanete, ale chcete přesto soutěžit, stačí si omalovánku vytisknout.  

A o co se soutěží? Ve hře jsou startovné do dalších ročníků dětských závodů SkiTour, zimní čepice, trička, knížky a další dárky od projektu Česko sportuje.

Soutěž trvá do 22. března 2015, následně omalovánky vyhodnotíme a zveřejníme výherce.  

Kromě vybarvené omalovánky, kterou můžete poslat vyfocenou nebo neskenovanou, připojte celé jméno, věk a jméno dítěte, které omalovánku vybarvilo, doručovací adresu a telefonní kontakt. Nezapomeňte připsat, na jaký dětský závod by se vám startovné hodilo. Připomínáme, že půjde o startovné na nadcházející ročník závodu, tedy zimu 2015/2016.

Tak sportu zdar a těšíme se na vaše děti na závodech a na jejich vybarvování!