Soutěžte - Soutěžte s námi o vstupné do nového TRILOPARKU! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžte s námi o vstupné do nového TRILOPARKU!

Jsme tu s další soutěží, tentokrát o vstupenky do nově otevřeného TRILOPARKU! Toto interaktivní muzeum sídlící v pražských Nuslích nabízí programy pro předškoláky i školáky a také třeba dinosauří dílny pro rodiny s dětmi. Prohlídky jsou vedené tak, že se děti sami stávají paleontology a vše si vyzkouší. Tak hurá do soutěžení! :-) 

TRILOPARK:

Interaktivní muzeum Trilopark si klade za cíl školám i širší veřejnosti zprostředkovat ucelený pohled na historii života na naší planetě. Většina muzejních expozicí je zaměřena na zrak. Člověk má ovšem i jiné smysly. A proto jsou v rámci Triloparku na plný úvazek zaměstnány: sluch (v rámci komentovaných prohlídek se návštěvníkům věnují fundovaní lektoři z oboru), hmat (některé exempláře jsou vyhrazené k ohmatání, což ocení především menší návštěvníci) a samozřejmě zrak (24 vitrín expozice a různých modelů). Co ale návštěvníci oceňují nejvíce, jsou aktivity, které v souhrnu mají prostý název: DINOSAUŘÍ DÍLNY, kde se zkoušejí vyvořit malé odlitky, zkusit si práci s preparační jehlou, domodelovat dinosauří lebku, odkopat velikou dinosauří kostru... a především vytvořit si velikou dinosauří lebku!

SOUTĚŽ:

Soutěžíme o 3 rodinné vstupenky (2 dospělí + 2 děti) do TRILOPARKU. Soutěž trvá od středy 4. března do pátku 13. března včetně, své odpovědi posílejte na email: [email protected] pod heslem „trilopark“.

 

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje šavlozubá šelma, jejíž lebku si můžete vytvořit v rámci dinosauřích dílniček?"

(Odpověď hledejte zde: http://trilopark.eu/trilopark-pro-verejnost)

 Ze správných a kompletních odpovědí vybereme tři z vás, kteří výhru získají.

Počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 147/3 = 49, vyhrává tedy e-mail došlý jako 49., 98. a 147. v pořadí.) Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Pěkné soutěžení vám přeje vaše redakce Kam s dětmi :-)

_______________________________________________________________________________________________

V soutěži byli vylosováni: Dana Kápičková, Růžena Koutová a Pavla Holubová. Gratulujeme!