Soutěžte - Vyhrajte vstupenky na výstavu BRÁNA DO VESMÍRU | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte vstupenky na výstavu BRÁNA DO VESMÍRU

 

_A máme tu další soutěž, tentokrát o vstupenky na unikátní výstavu BRÁNA DO VESMÍRU o fascinujícím vstupu člověka do vesmíru! Pokud máte doma malého (nebo i velkého J) „kosmonauta“, zkuste s námi štěstí a třeba vysoutěžíte volný lístek. Ve hře je šest dospělých vstupenek, končíme v neděli 15. března, tak se dejte do toho :-) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

výstava BRÁNA DO VESMÍRU

Na Holešovickém výstavišti se v těchto dnech zabydluje nejrozsáhlejší světová výstava o kosmonautice. V rozsahu a v šíři svého záběru nemá v České republice obdoby. Jde o skutečně unikátní příležitost, při níž bude možné si na vlastní kůži vyzkoušet simulátory a trenažéry podobné těm, jaké se používají pro výcvik kosmonautů. Expozice bude veřejnosti zpřístupněna v České republice až do června. Brána do vesmíru se otvírá k velkolepému pohledu do prvních okamžiků vzniku sluneční soustavy před 4,5 miliardy let, kdy se můžeme rukou dotknout meteoritu, němého svědka události, až po současné orbitální stanice, do jejichž modulu můžeme vstoupit, anebo si vyzkoušet pilotovat raketoplán.  Exponáty, které jsou na výstavě k vidění, pochází ze sbírek  americké NASA i ze sovětské éry. Jde o ucelený a objektivní soubor, kde nechybí ani kámen z Měsíce, bezesporu nejcennější exponát celé expozice. Speciálně uzpůsobená vitrína chránící vzorek měsíční horniny umožní něco skutečně nebývalého - návštěvník se totiž může prstem dotknout Měsíce! Neméně zajímavé jsou i další úchvatné exponáty mezi které se řadí např. lunární průzkumné vozidlo či pestrá přehlídka kosmických skafandrů. Pozornost rozhodně upoutají i nosné rakety a kosmické lodě.

Internetové stránky výstavy http://www.branadovesmiru.cz.

 

SOUTĚŽ:

Soutěžíme o 6 dospělých vstupenek na výstavu. Soutěž trvá od pondělí 9. března do neděle 15. března včetně, své odpovědi posílejte na email: [email protected] pod heslem „Brána do vesmíru“.

 

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje tato světová výstava v angličtině?  

(nápovědu najdete na stránkách výstavy www.branadovesmiru.cz )

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme šest z vás, kteří výhru získají. Počet odpovědí vydělíme šesti a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 180/6 = 30, vyhrává tedy e-mail došlý jako 30., 60., 90., 120., 150. a 180. v pořadí.) Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Pěkné soutěžení vám přeje vaše redakce Kam s dětmi :-)

_______________________________________________________________________________________________

V soutěži byli vybráni tito výherci: Dagmar McCaffrey, Filip Týc, Šárka Hermanová, Eva Kohoutová, Lucie Patíková a Gábina Zemanová. Všem moc gratulujeme!