Soutěžte - Soutěžte s portálem VSEproLIDI.cz o EVROPU HROU | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžte s portálem VSEproLIDI.cz o EVROPU HROU

A máme tu další soutěž! Tentokrát si budeme hrát a to doslova :-) Soutěžíme totiž s internetovým portálem www.VSEproLIDI.cz, který nabízí tipy na originální dárky, o výbornou stolní hru pro celou rodinu EVROPA HROU. Prázdniny se blíží, tak s námi zkuste vyhrát zábavu pro dlouhé letní večery!

EVROPA HROU je moderní, didaktická společenská hra, která nenásilnou formou naučí každého znát mapu Evropy. V průběhu hry poznáte zvyky a obyčeje jednotlivých evropských států, „navštívíte“ typické památky evropských měst, nebo si „prožijete“ Evropu v úkolech! Díky 580 otázkám a úkolům poznáte Evropu i její mapu skutečně důkladně!

EVROPA HROU je desková hra, ve které vítězí nejen vědomosti, ale i strategie, logické uvažování, dobrá práce s mapou a při některých úkolech i fyzická zdatnost. Někdy je však potřeba i trochu toho herního štěstí!

EVROPU HROU vydal internetový portál www.VSEproLIDI.cz. VŠEproLIDI.cz Vás inspiruje při vymýšlení originálních dárků, o kterých třeba ani nevíte, že existují.

Více o hře najdete na www.EVROPAHROU.cz.

 

SOUTĚŽ

Soutěžíme o jednu deskovou hru EVROPA HROU. Soutěžní otázky budou tentokrát dvě – na první od vás chceme přesnou odpověď (a nabízíme vám nápovědu :-)), u druhé nás zajímá spíš váš názor.

Soutěžní otázky:

1) EVROPA HROU je didaktická společenská hra, kterou hrajete přímo na mapě Evropy. Kolik evropských měst je vyznačeno na herní desce? (nápovědu hledejte na www.EVROPAHROU.cz)

2) Jaký dárek se Vám na www.VSEproLIDI.cz líbí? Napište nám, který dárek (nebo dárky) Vás nejvíce zaujal(y).

 

Své odpovědi nám posílejte do neděle 17. května 2015 (včetně) pod heslem "Evropa hrou" na e-mail [email protected]. Kromě odpovědi připojte i celé jméno, doručovací adresu a telefon, na který Vás můžeme v případě výhry kontaktovat. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu.

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme jednoho/jednu z vás, který/á výhru získá. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

 

Tak hurá do soutěžení a držíme palce! :-)

____________________________________________________________________________________

Výherkyní se stává paní Martina Vojtěchová, gratulujeme!