Soutěžte - Soutěžíme s BOTAS 66 o boty pro dospělého i dítě! | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžíme s BOTAS 66 o boty pro dospělého i dítě!

Tentokrát vám nabízíme opravdu velkou lahůdku! :-) KDO BY NEZNAL SLAVNÉ „BOTASKY“ A JEJICH OBNOVENOU VYCHÁZKOVOU ŘADU BOTAS 66! Možná se k vám ještě ale nedostalo, že „botasky“ se nedávno začaly vyrábět i pro děti, ve velikostech 31 – 34. V naší soutěži máte možnost vyhrát pár těchto bot pro sebe i pro své dítě podle svého vlastního výběru, takže v případě výhry bude jen a jen na vás, jestli si vyberete s dítětem stejný model nebo se budete naopak chtít od sebe lišit! :-) Druhou a třetí cenou je navíc 1000 Kč na nákup v jejich e-shopu nebo kamenné prodejně! Pokud máte „botasky“ rádi, zkuste štěstí v soutěži, určitě to stojí za to!

 

BOTAS 66

Značku Botas uvedl na československý trh národní podnik Botana založený v roce 1949 ve Skutči na Pardubicku - v oblasti s obuvnickou tradicí již od 15. století. Oproti původně vyráběné pánské vycházkové obuvi se Botas zaměřil výhradně na sportovní boty (odtud název Botas: BOTA + Sportovní či BOTA + Skuteč). V roce 1966 poprvé představil kultovní model později známý jako Botas Classic. V průběhu osmdesátých let prošel značnou modernizací a zlidověl natolik, že pojem "botasky" se na domácím trhu stal synonymem dodnes užívaným pro takřka jakoukoliv sportovní obuv. Výraznější comeback zaznamenal v roce 2005, kdy byl zařazen mezi 100 ikon českého designu.

Botas Classic si v roce 2008 vybrali studenti grafického designu na pražské Vysoké škole uměleckoprůmyslové (UMPRUM) jako základ pro svůj školní projekt, jeho podstatou byl redesign modelové řady a návrh zcela nového vizuálního stylu. Spolupráce vyvrcholila v roce 2009 uvedením první společné kolekce prezentované pod názvem BOTAS 66. Samostatný lifestylový label jinak primárně sportovní značky sklízel od počátku úspěch jak u zákazníků, tak odborné veřejnosti. Tento zájem, podpořený i faktem, že se veškeré produkty značky Botas stále vyrábí v České republice, vedl mimo jiné k prvnímu místu v kategorii Výrobce roku na prestižních cenách Czech Grand Design. Nyní se může Botas pochlubit novým obchodem v Praze na Žižkově.  

 

SOUTĚŽ:

1. cena:  2 páry bot BOTAS 66 - 1 dětský a 1 dospělý model

Výherce si vybere obuv BOTAS 66 (model i velikost) na e-shopu www.botas66.com. Dětské modely jsou k dispozci ve velikosti 31 – 34 a dospělé ve velikosti 35 – 48.

2. – 3. cena:  poukázka v hodnotě 1000 Kč na nákup bot BOTAS 66

Poukázka je platná v obchodě BOTAS 66 v Praze na Žižkově, Křížkovského 18, Praha 3 nebo na e-shopu www.botas66.com.

Soutěžní otázky:

1) Který model BOTAS 66 z aktuální kolekce 2015 se vám nejvíce líbí? (vybírat můžete na botas66.com/eshop)

2) Znáte značku BOTAS 66 a jak ji vnímáte?

 

Své odpovědi nám posílejte od 22. do 28. června 2015 včetně pod heslem "Botas 66" na e-mail [email protected]. Kromě odpovědi připojte i celé jméno, doručovací adresu a telefon, na který Vás můžeme v případě výhry kontaktovat. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu.

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme tři z vás, kteří získají výhru. Počet odpovědí vydělíme třemi a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 150/3 = 50, vyhrává tedy e-mail došlý jako 50., 100. a 150. v pořadí.). Hlavní výhru (tedy boty podle vlastního výběru) určíme losem, ostatní dva získají slevu na nákup. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Tak hurá do soutěžení a držíme palce! :-)

 

____________________________________________________________________________________

První cenu (dva páry bot) vyhrává GABRIELA SEDLÁKOVÁ, druhou pak (poukázka v hodnotě 1000 Kč) BARBORA VÁGNEROVÁ a MICHAELA KAČEROVÁ! Všem třem velmi GRATULUJEME! :-)