Soutěžte - Soutěžte s Albatrosem o knížku DUHOVÝ CIRKUS | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžte s Albatrosem o knížku DUHOVÝ CIRKUS

Je tu další soutěž s nakladatelstvím Albatros, tentokrát o krásnou knížku pro nejmenší čtenáře – DUHOVÝ CIRKUS. Jde o novinku spisovatelky Petry Neomillnerové o malé holčičce Mie z cirkusácké rodiny. Duhový cirkus je knihou, u které se pobaví děti i rodiče, a navíc si spolu můžou zazpívat veselé písničky, které knihu provázejí :-)  Knížek máme do soutěže šest, tak se rovnou pusťte do soutěžení, Duhový cirkus opravdu stojí za to!

 

Nakladatelství Albatros

je nejstarší české nakladatelství, které se od svého vzniku specializuje na vydávání literatury pro děti a mládež (bylo založeno v roce 1949). Dnes je součástí nakladatelského domu Albatros Media a. s. Za dobu své existence vydalo přes 10 tisíc titulů, v současné době je to přibližně 110 knížek ročně a soustředí se na kvalitní původní i překladovou literaturu především pro děti od 2 do 12 let. Široké autorské i žánrové spektrum nabízí vedle zavedených autorů (např. Václav Čtvrtek, Josef Lada, Ondřej Sekora, Jiří Žáček; Adolf Born, Zdeněk Miler, Helena Zmatlíková aj.) a evergreenů jako např. leporelo Polámal se mraveneček, příběhy s Krtkem, Malý princ, Děti z Bullerbynu atd. také současné autory české i zahraniční (Ivona Březinová, Alena Ježková, Radek Malý a další). 

 

Duhový cirkus

Malá Mia není jen tak ledajaká holčička, je z cirkusácké rodiny – patří k Duhovému cirkusu. Skáče salta, jezdí na poníkovi a dokáže rozveselit každé dítě i dospělé, dokonce i zvířátka. Mia si ráda zpívá veselé písničky, a kdo chce, může si je zpívat společně s ní; v knize jsou hned tři, s texty a notami Štěpána Uhlíře.

Spisovatelka Petra Neomillnerová ukázala ve své nové knížce DUHOVÝ CIRKUS opět svůj neobyčejný vypravěčský talent. Hlavní hrdinka knihy, předškolačka Mia, je malý rebel se srdcem na dlani, neohrožená objevitelka, která si vždycky ví rady a která nade vše miluje svou rodinu. Kniha je navíc doplněna třemi písničkami Petry Neomillnerové, k nimž hudbu složil syn Jaroslava Uhlíře Štěpán.

 

Soutěžní otázka:

Knížka je plná nádherných ilustrací - kdo je jejich autorem?

(nápovědu hledejte na stránce http://www.albatrosmedia.cz/duhovy-cirkus.html  )

 

Své odpovědi nám posílejte do neděle 12. července 2015 pod heslem "Duhový cirkus“ na e-mail [email protected]. Kromě odpovědi připojte celé jméno, doručovací adresu a telefonní kontakt. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu.

Ze správných a kompletních odpovědí vybereme šest z vás, kteří výhru získají. Počet odpovědí vydělíme šesti a číslo, které nám vyjde, bude představovat pořadí e-mailu, který nám došel s odpovědí a kompletními údaji. Ten vyhrává. (Např. 180/6 = 30, vyhrává tedy e-mail došlý jako 30., 60., 90., 120., 150. a 180. v pořadí.) Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní e-mail.

Pěkné letní soutěžení vám přeje vaše redakce Kam s dětmi :-)

_______________________________________________________________________________________________

Knížku vyhrávají Ladislav Červinek, Kateřina Pavlásková, Kateřina Bejblová, Milan Jedlička, Helena Tajčová a Ivana Halíková. Všem gratulujeme!!!