Soutěžte - Soutěž o dětské boty ECCO | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěž o dětské boty ECCO

Nachystali jsme pro vás opravdovou lahůdku – soutěžit budeme o boty značky ECCO. Obuv ECCO je známá především svým nepřekonatelným pohodlím. Vyrábí se z vysoce kvalitních přírodních materiálů, které ve spojení s nejmodernějšími technologiemi výroby doslova pečují o lidskou nohu, což je také hlavním krédem této dánské firmy.

 Svým dětem často chceme dopřát to nejlepší a nejkvalitnější na trhu, o dětských botách to platí dvojnásob! Rádi bychom vás pozvali k účasti na soutěži o dětské boty, konkrét ně model Mimic, ve vámi zvolené velikosti! Neváhejte a dejte se do toho! :-)

firma ECCO 

Tato značka vznikla v roce 1963 v dánském městečku Bredebro. Zanedlouhou se objevily první úspěchy a boty ECCO začaly ohromovat lidi i mimo Dánsko. Za úspěchem obuvi ECCO stojí v první řadě vysoká kvalita používaných materiálů a jejich zpracování. Společnost vyvíjí značné úsilí v tom, aby bylo v botách ECCO za každých okolností co nejpohodlněji. Kvalitu bot ECCO oceníte v terénu i ve městě, na procházce i ve společnosti.

Boty ECCO kupují rodiče, kteří pro své děti chtějí to nejlepší. Dětská obuv ECCO je vyráběná pro drsné skandinávské podnebí a jejich zimní a celoroční boty jsou vyhlášené. ECCO nabízí samozřejmě i dětské sandály a my tak můžeme děti obouvat v té nejvyšší kvalitě po celý rok.  

Více informací na http://cz.ecco.com/cs-cz/collection/kids

 Z vlastní zkušenosti víme, že vybrat boty pro děti není vůbec jednoduché. V mladém věku se formuje svalstvo a klouby chodidel a špatná obuv může jejich vývoj poznamenat až do dospělosti. Čeho se držet při nákupu dětských bot nám poradí pan MARTIN PELÁK, vedoucí prodejny ECCO Olympia Plzeň. 

Jaký typ obuvi je pro nejmenší děti nejvhodnější?

Pro děti do zhruba pěti let věku je nejvhodnější kotníčková obuv, ideálně i pro domácí obutí. Nožičky poté drží přesně v té poloze, která je nejvhodnější pro jejich vývoj.

Jak by měla být dětská obuv ohebná?

Ohebnost dětské obuvi je velice důležitá, zejména v části, kde se ohýbají prstní klouby. Podešev by tím pádem neměla být příliš vysoká, protože čím vyšší je, tím méně je ohebná a zároveň je znatelně těžší. Taktéž by podešev neměla obsahovat dodatečnou výztuž, opět z důvodu maximální ohebnosti. S tím zároveň souvisí i použitý svrchní materiál. Doporučovaná je useň (kůže), která se velice dobře přizpůsobuje noze. Tuhá a těžká obuv snižuje schopnost vývoje dětských nožiček. 

Jaké materiály jsou pro dětskou obuv nejvhodnější? 

Umělé materiály jsou pro dětskou obuv nevhodné, jsou neprodyšné a nepřizpůsobivé. Vzhledem k tomu, že dětské nožičky se hodně potí, vzniká tím v obuvi  nepřirozené klima, které svědčí různým bakteriím a plísním. Umělé materiály lze použít jako  doplněk například k obuvi z usně, která je vzhledem k ohebnosti a prodyšnosti nejvhodnějším materiálem pro dětskou obuv.

Soutěžíme o jeden pár bot značky ECCO, model MIMIC (na obrázku). Výherce si samozřejmě vybere pro své dítě potřebné číslo, případně si boty bude moci vyzkoušet na prodejně. Pokud by náhodou tento model v požadovaném čísle nebyl k dostání, po dohodě bude výhra nahrazena jiným modelem.

 

klikněte zde na soutěžní formulář

 

Soutěžíme od 23.7. do 2.8.2015 včetně. Následně vybereme pomocí generátoru výherce. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář.

Pěkné letní soutěžení vám přeje vaše redakce Kam s dětmi :-)

_______________________________________________________________________________________________

Výherkyní se stává paní GABRIELA TOMKOVÁ!

Velmi gratulujeme! :-)

redakce Kamsdětmi