Soutěžte - Soutěž o startovné na JIZERSKOU 50 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěž o startovné na JIZERSKOU 50

Chtěli byste si zkusit běžecký závod? Máte rádi Jizerské hory? Když se řekne „Jizerská padesátka“, představíte si jen závodníky na běžkách?... Tak to se k vám ještě nedoneslo, že Jizerská má letos už podruhé svoji běžeckou variantu! BĚHEJ LESY - JIZ50 RUN se koná 5. září na vás čekají tři trasy pro dospělé a dvě dětské. V zimě už Jizerky asi znáte, teď budete mít příležitost je poznat v barvách babího léta. Soutěžíme o 3 x 2 startovné, které můžete podle libosti použít pro dospělého nebo pro dítě. Tak se pusťte do soutěžení!

seriál Běhej Lesy

Je pro vás běhání životní styl, způsob hubnutí, cesta jak být sám, nebo naopak s někým? Znamená pro vás běh výzvu, zálibu nebo způsob, jak si zlepšit kondici? A také vás už nudí běhání ve městě po tvrdé silnici? Právě pro vás je tu běžecký seriál Běhej Lesy, který vás zavede na ta nejkrásnější místa v přírodě po Česku i Moravě. Trasy všech závodů jsou vhodné jak pro začátečníky tak i zkušené běžce a  jsou z 80 % vedeny po měkkém povrchu.

 

závod Běhej lesy - Jiz50 RUN

Letos už podruhé má legendární JIZERSKÁ 50 svou běžeckou variantu. Dospělí si mohou vybrat mezi trasami 50, 23 nebo 12 km. Závod se poběží nádhernou přírodou Jizerských hor, začíná se na bedřichovském stadioně stejně jako na běžkách.

Dětské závody jsou ve dvou variantách, děti si určitě užijí jedinečnou přátelskou atmosféru, která tu vždy panuje. A po závodě se mohou odreagovat na skákacím hradu Kam s dětmi, který tu bude opět stát. 

 

 

Všechny informace najdete na http://www.behejlesy.cz/cs/zavody/jizerska50run

 

SOUTĚŽ:

Nyní máte možnost se díky této soutěži zúčastnit závodu zdarma. Hraje se o 3 x 2 startovné. Startovné můžete v případě výhry použít libovolně na dětský nebo dospělý závod, takže je jen na vás, jestli necháte běžet své dvě děti (a sami budete fandit :-)) nebo poběžíte nejdřív sám/sama dospělou trasu a dítě pak dětskou.

Soutěžní formulář najdete zde:

http://goo.gl/forms/UWmSotrvnF

 

Soutěž trvá od čtvrtka 20. do pátku 28. srpna včetně.

Následně vybereme pomocí generátoru výherce. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu.

Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář.

 

Pěkné letní soutěžení vám přeje

vaše redakce Kam s dětmi :-)

________________________________________________________________________________________________

Tuto soutěž vyhrávají: Lucie Vánská, Eliška Čapková a Linda Machalová. Gratulujeme!