Soutěžte - Soutěžte o knížky z nakladatelství Svojtka&Co. | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Soutěžte o knížky z nakladatelství Svojtka&Co.

A jsme tu s další soutěží! Tentokrát se můžete těšit na hezký dárek z nakladatelství Svojtka&Co., jehož tituly vám pravidelně představujeme v naší sekci knížek. Ta nedávno prošla velkou proměnou, nově si zde knížky můžete vyhledávat a filtrovat. Každý týden doplňujeme nové a nové knižní tipy, aby měl Ježíšek z čeho vybírat :-) Vánoce se blíží a s knížkou od Svojtka&Co. nemůžete šlápnout vedle.

Svojtka&Co. je jedním z největších nakladatelství působících na knižním trhu. Dlouhodobě se zaměřuje především na knihy pro děti, které jsou ve svém ztvárnění unikátní a zábavné, nezapomíná ale i na knihy pro dospělé, např. o cestování, přírodě, hudbě a umění a jiné.

Tentokrát tedy soutěžíme o tři knížky a vybírat budeme tři výherce.

POHÁDKY – POKLADNICE KLASICKÝCH PŘÍBĚHŮ

Červená karkulka, Baba Jaga, Příběh Jana Drakobijce, Ďáblova babička nebo Jeníček a Mařenka – to je jen výběr ze 37 krásně ilustrovaných klasických známých i méně známých příběhů. Nahlédněte spolu s dětmi do kouzelného světa, v němž udatní bojovníci, obyčejní lidé i malé děti čelí zlu a pomáhají dobru.

ČERVENÁ MAŠINKA

Červená mašinka naložila pasažéry a vyrazila ze stanice. S touto zábavnou knížkou pro děti se 4 drahami a natahovací hračkou ji můžeme sledovat na objevné cestě až do železničního muzea. Všude je toho spousta k vidění – lidé, stavby, dopravní prostředky i zvířata. Rozjeďte se s ní přes most kolem stanice metra, z kopečka kolem nákladního vlaku a farmy, vyšplhejte se na vrchol kopce a přejeďte řeku – stačí jen mašinku natáhnout, položit na dráhu a pustit na některou ze čtyř vyznačených drah. Pro ještě větší zábavu lze jednotlivé dráhy z knihy vyjmout a snadným propojením vytvořit obrovskou klikatou objevnou trasu.

MALÝ PRŮZKUMNÍK – MOJE ÚŽASNÉ TĚLO

Nohy, ruce, kostra, nos, oči, srdce, plíce, žaludek… Zveme všechny malé průzkumníky k objevování! Podívejte se zblízka do lidského těla a zjistěte, co se děje pod kůží! Otevřete více než 50 okének a nahlédněte dovnitř, abyste viděli, co lidské tělo udržuje na živu a v dobré kondici.

 

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ


Soutěžíme od 21. do 29. října 2015 včetně.

Následně vybereme pomocí generátoru tři výherce, každý získá jednu z knížek.

 

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni.

 

 

 


A kdo se může těšit na knížky?

Pavla Hanková

Tereza Laštovičková

Hana Jedličková

Výherkyním moc gratulujeme!