Soutěžte - Vyhrajte s námi unikátní kuchařku DĚTI VAŘÍ SAMY | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vyhrajte s námi unikátní kuchařku DĚTI VAŘÍ SAMY

Tak tohle je lahůdka, která nás baví a počin, kterému fandíme! :-) Nabízíme vám soutěž o novou dětskou kuchařku DĚTI VAŘÍ SAMY. Knížku daly dohromady tři maminky, které všechny recepty vyzkoušely se svými dětmi. Jde o pečlivě připravenou kuchařku, která opravdu učí děti vařit a o vaření přemýšlet. Dětem by měla ukázat, že vaření je zábava, a rodičům pak zase, že stojí za to dát dětem v kuchyni důvěru.

 

DOBRODRUŽSTVÍ V KUCHYNI: DĚTI VAŘÍ SAMY

autorky: Gabriela Martišová Baková, Bára Veselá, Michaela Levíčková Vlková

ilustrace: Kateřina Hruschková

Jde o originální ilustrovanou edukativní kuchařku, určenou dětem již od pěti let. Díky kombinaci autorských obrázků ilustrátorky Katky Hruschkové a postupů upravených pro dětské myšlení napomáhá pochopení základních kuchařských dovedností a učí děti o vaření přemýšlet. Knížka s dítětem roste a od elementárních postupů jej vede až ke složitějším jídlům.

Knížka se skládá ze tří sekcí – v první části se děti pomocí návodných obrázků seznámí se základními postupy ve vaření, ve druhé části pak podle komiksů vyzkouší recepty na jednodušší pokrmy a v poslední lekci už mohou začít zkoušet opravdová jídla a to téměř nebo zcela samy!

Knížku vydaly tři maminky celkem osmi dětí, které vaří pro ně a hlavně s nimi. Do projektu přizvaly skvělou ilustrátorku, která pro kuchařku vytvořila originální obrázky a postavičky, které děti celou knížkou provedou.

Součástí celého projektu je i online klubovna s bonusovými pomůckami pro vaření dětí – najdete tam pexesa s ingrediencemi, pomůckami, čísly a mírami, etikety, bonusové recepty upravené pro děti, tipy a triky do kuchyně a mnoho dalšího.

Obecně mají mámy tendenci z kuchyně děti spíše vyhánět, autorky kuchařky chtějí ale ukázat, že když je k tomu rodiče pustí a nechají je, aby se samy učily, zjistí, že toho dokážou mnohem víc, než čekali. 

Více informací na stránkách projektu www.detivarisamy.cz .

Soutěžíme o jednu knížku DĚTI VAŘÍ SAMY a dvě členství v klubovně a tematické omalovánky.

 

Klikněte zde na soutěžní formulář

 

Soutěžíme od 30. 10. do 6. 11. 2015 včetně.

 Následně vybereme pomocí generátoru výherce. Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále.

Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu.

Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář.

 

Pěkné podzimní soutěžení vám přeje

vaše redakce Kam s dětmi :-)

 

 

________________________________________________________________________________________________

Kuchařskou knížku Děti vaří samy vyhrála Markéta Lázňovská, členství v klubu pak Kateřina Retová a Eva Kohoutová! Všem moc gratulujeme! :-)