Soutěžte - Získejte voucher v hodnotě 1.000,- a otestujte Kolonial.cz | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Získejte voucher v hodnotě 1.000,- a otestujte Kolonial.cz

Náš oblíbený projekt Testováno maminkami je tu zas a tentokrát si budete moci vyzkoušet online nákup potravin. Před Vánocemi se velký nákup, který vám přistane až na kuchyňské lince, rozhodně hodí, co říkáte? Krom toho ušetříte spoustu času, který můžete raději věnovat dětem, společnému pečení cukroví či výletu na nějakou akci, kterou jste našli u nás na webu.

Naše redaktorka již minulý týden Kolonial.cz vyzkoušela a teď nás moc zajímá, jaké budou zkušenosti dalších maminek. Mimochodem, její hodnocení si můžete přečíst zde.

Koho do testování hledáme? Z přihlášených maminek (nechceme stranit tatínky, ale v tomto případě hledáme ty, kdo zpravidla nákupy potravin v domácnosti dělají…) vybereme osm testujících, kteří získají voucher v hodnotě 1.000,-Kč. Podmínkou použití kódu na tisícikorunovou slevu je nákup za min. 500,-, v praxi to tedy znamená, že uděláte nákup za min. celkem 1.500,- a z toho oněch tisíc korun platit nebudete. Doprava je u Kolonial.cz zdarma, takže ani s tím si nemusíte lámat hlavu.  Druhou podmínkou je, že musíte být z dovozové lokality. Služba Kolonial.cz zatím nezaváží celorepublikově a my hledáme maminky z Prahy, velké části Středních Čech a Plzeňska. To, zda je vaše bydliště v dovozové oblasti si můžete ověřit na mapce. No a třetí a poslední podmínkou je, že nám po uskutečnění nákupu, který musí proběhnout mezi  5.-9.12.2015 včetně, pošlete nezávislé hodnocení včetně min. dvou fotografií. Parametry reportu budou zaslány vybraným testujícím, ale budou podobné, jako u zveřejněného hodnocení naší redaktorky (hodnocená nebude muset být tak dlouhé.

Jdete do toho s námi? Chcete otestovat služby Kolonial.cz a získat voucher v hodnotě tisíc korun?

 

KLIKNĚTE ZDE NA FORMULÁŘ

 

Výběr testujících ukončíme a zveřejníme 4.12.2015, nákup musí být uskutečněn mezi 5.-9.12.2015 a hodnocení vč. fotografií zasláno do redakce nejpozději 11.12.2015 v 10:00.

Upozorňujeme, že do testování je možné přihlásit se pouze jednou. Ti, kdo se budou přihlašovat pomocí druhých a dalších e-mailů, budou automaticky vyřazeni. Do testování budou moci být vybráni pouze ti, kdo bydlí v dovozové oblasti, viz podmínky výše. Odesláním formuláře dáváte souhlas se zpracováním vyplněných údajů pro účely Kamsdětmi.com a Kolonial.cz s.r.o. Přihlášením do testování také souhlasíte s následným uveřejněním vašeho hodnocení a vámi vytvořených fotografií.  


Do testování byly zařazeny:

Kečková Klára
Brožková Lucie
Marková Klára
Havlová Lucie
Vojáková Šárka
Marková Petra
Fárková Jitka
Blažková Jana