Soutěžte - Probíhá testování - Jaké jsou dětské vysílačky Maxipes Fík? | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Probíhá testování - Jaké jsou dětské vysílačky Maxipes Fík?

Víte, že s Maxipsem Fíkem se kromě knížek a večerníčku můžete setkat i na dětské elektronice? Maxipes je totiž speciální edice české značky spotřební elektroniky GoGEN. Jde například o tablety, herní konzole, fotoaparáty, o vysílačky a další. A protože nás tato značka zaujala, rozhodli jsme se pro vás připravit testování právě posledně jmenovaného produktu. V čase, kdy děti lítají kolem chalup, řádí v přírodě a užívají si prázdnin, může být taková vysílačka velkou zábavou. Ať už si díky ní zavoláte děti k obědu nebo budou s dalšími kamarády pomocí vysílačky hledat poklad v lese. Možností je celá řada, ale děti jich vymyslí určitě mnohem více než my, rodiče. Souhlasíte? :-)

Vysílačky Maxipes Fík zvládají komunikovat až na vzdálenost 4 km a hravé děti rozhodně uvítají možnost volby mezi 8 komunikačními kanály. Vysílačky disponují funkcionalitami nejnáročnějších vysílaček a přitom je jejich používání pro děti velmi snadné. Děti bude jistě bavit i jejich zelené podsvícení displeje, zejména při nočních výpravách…

Kdo jde do toho s námi? Máme pro vás 4 sady vysílaček, dvě zelené (klučičí) a dvě růžové. Další díl našeho oblíbeného projektu „Testováno maminkami“ tak může začít, i když v tomto případně je nám úplně jasné, že testovat budou hlavně děti!

Podmínky pro zařazení do dětských vysílaček Maxipes Fík:

Hledáme tedy 4 testující, dva kluky a dvě holky. V soutěžním formuláři nám tedy nezapomeňte vyplnit, zda si v případě výhry přejete zelenou či růžovou variantu. Podmínkou zapojení do projektu Testováno maminkami je sepsání nezávislého reportu a pořízení fotodokumentace. V tomto případě budete mít na otestování 14 dní. Co všechno by měl report obsahovat, to bude upřesněno v e-mailu vybraným testujícím. Tak jako u všech soutěží, je nutné být zaregistrován/a na našich stránkách kamsdetmi.com. Pokud ještě nejste registrování, klikněte naší homepage na „KLUB“. No a v neposlední řadě jde o podmínku hrát fér a příhlásit se do testování za rodinou pouze a jenom jednou (a to i v případě, že máte více dětí resp. vnoučat). Všechny pokusy o doublování přihlášek evidujeme a takoví soutěžící už nemají šanci na výhru.

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ!

 

Termín pro zaslání vyplněného soutěžního formuláře je: 11.-18. srpna 2017. Ze všech správných došlých odpovědí, které budou splňovat podmínky zařazení do testování vybereme pomocí generátoru čtyři výherce.

Odesláním soutěžního formuláře dáváte souhlas se zpracováním vyplněných údajů pro účely portálu Kamsdětmi.com (RAUL, s.r.o.) a ETA a.s.

 


 

Čtyři majitele vysílaček pro testování již známe a jsou jimi:

Jana Tesařová
Petra Balázsová
Lada Kunetková
Mirka  Majtanova

Moc gratulujeme a těšíme se na hodnocení.