Soutěžte - Ukončeno - Soutěž o vstupenky na Malého prince v Laterně magice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ukončeno - Soutěž o vstupenky na Malého prince v Laterně magice

Se soutěžemi se nám doslova „roztrhl pytel“. Tentokrát pro vás máme 4 vstupenky na přestavení Malý princ na Nové scéně Národního divadla – Laterně magice.

Toto přestavení mělo premiéru před více jak rokem a bylo stále vyprodáno. Vy se na něj můžete podívat 11. listopadu v 17 hodin.

Malý princ je ikonická kniha spisovatele a letce Antoina de Saint-Exupéryho, která neminula snad žádného čtenáře. Kniha patří mezi 50 nejprodávanějších na světě, a je rozhodně více než pohádkou. Je velkou inspirací i pro tvůrce mnoha žánrů, Malý princ už se stal muzikálem, baletem, animovaným filmem a inspiroval desítky výtvarníků.

Od 1. dubna 2016 se Malý princ zabydlel také v Laterně magice – inscenace Vladimíra Morávka s podtitulem Velké putování je určena pro celou rodinu.

Ačkoli je řazen do dětské literatury, Malý princ skrývá podobenství, pro které si ho oblíbili především dospělí. Prostý příběh konfrontuje dnešní svět, který je řízen snahou o ovládání přírody, dominancí techniky, materialismem a egoistickými činy, s čistým pohledem dětského hrdiny. Ten nachází smysl v jiných věcech – v přátelství a lásce. Nachází je při svém putování po sedmi planetách, při němž se střetává dětský svět se světem „dospěláků“. 

Představení je vhodné pro děti od 12 let. 

 

KLIKNĚTE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ ZDE

 

Soutěžíme od 1. listopadu do 7. listopadu včetně. 

Ze správných odpovědí vybereme dva výherce. Každý z nich obdrží dva lístky na přestavení, které se koná 11. listopadu v 17.00 hodin.

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Pokud jste tak ještě neučili, můžete ZDE

Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni. 

 


 

Soutěž byla ukončena a do Laterny magiky se mohou těšit:  Michaela Smolíková a Václav Dobal.