Soutěžte - Ukončeno - Soutěž o 10 hodinek Swatch pro děti i rodiče | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Ukončeno - Soutěž o 10 hodinek Swatch pro děti i rodiče

Tak pozor dámy a pánové, maminky a tatínci!
Ve spolupráci s největším hodinářstvím ve střední Evropě Koscom jsme pro vás připravili soutěž, která tu ještě nebyla.  

Než se ale pustíte do soutěžení, dovolte malou vsuvku. Když mi bylo 8 let, dostala jsem svoje první hodinky. Bylo rok před revolucí a tatínkův nejlepší kamarád, emigrant z osmašedesátýho, mi je po známých poslal ze Švýcarska. Jak já svoje první „Swatchky“ hrdě nosila! Byla jsem ve třídě za frajerku, bylo to i víc než džíny z tuzexu! Ale vyprávějte tohle dnešním dětem… Nedávno jsem dostala krásné nové Swatchky a zjistila, že to pouto, které v osmi letech s prvními hodinkami vzniklo, tam pořád je. Samotnou mě to vlastně překvapilo. Dokonce jsem si k nim pořídila i nové bílé boty (ženám nemusím vysvětlovat, u mužů by to asi bylo zbytečné :-). Vendula – vedoucí redakce projektu Kam s dětmi

Soutěžíme celkem o 10 hodinek značky Swatch! Hledáme pět výherců a každý z nich obdrží jedny dětské hodinky řady FlikFlak a jedny hodinky pro dospělé dle vlastního výběru (v maximální prodejní ceně 3.000,-). Celkem jsou tedy ve hře ceny v hodnotě 21.000 Kč!!! Ale tady přece nejde o peníze, jde o čas :-)

Mimochodem, dětská řada FlikFlak, ze které jsme do soutěže vybrali dva holčičí a dva klučičí modely, je zcela unikátní. Hodinky jsou vodotěsné, mají příjemný textilní řemínek a dají se vyprat! Ano milé maminky, dají se prát! V Koscomu mají jak Swatchek pro dospělé, tak těchto dětských řady FlikFlak obrovské množství, my jsme pro děti do soutěže vybrali čtyři modely, a to s tématy StarWars, Spiderman, Ledové království a Locika.

Deset hodinek Swatch hledá své nové majitele. Držíme palce, ať s nimi můžete dělat parádu právě vy a vaše děti! Teď už na nic nečekejte a otevřete soutěžní formulář!

 

KLIKNĚTE ZDE NA SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ

 

Soutěžíme od 3. 5. do 15. 5. 2018 včetně.

 

Následně vybereme ze správných odpovědí pomocí generátoru 5 výherců. Výherci budou známi nejpozději 3 dny po ukončení soutěže a budou kontaktováni e-mailem či telefonicky. Každý výherce si vybere jedny dětské hodinky Swatch (ze čtyř navrhovaných variant) a jedny hodiny značky Swatch pro sebe (v maximální prodejní ceně 3.000,-).

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále v Klubu Kam s dětmi. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni bez náhrady.


A je to tady, známe vítěze naší velké soutěže o hodinky Swatch!!!

Mezi petici šťastlivců patří:

Dominika Duroňová

Marcela Sázavská

Martina Chlumová

Magdaléna Činovcová

Petr Ševčík

 

Velká gratulace všem, velké díky všem těch (a nebylo vás vůbec málo), kdo se do soutěže zapojili a i když to třeba nevyšlo tentokrát, připravujeme pro vás další a další soutěže!