Soutěžte - UKONČENO - Soutěž s Trabant muzeum Praha Motol | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

UKONČENO - Soutěž s Trabant muzeum Praha Motol

Dnes vám přinášíme soutěž s Trabant muzeem, o kterém jsme vám psali v reportáži, kterou si můžete připomenout ZDE



Trabant muzeum je interaktivní muzeum pro celou rodinu! A co je zde k vidění? Kompletní historie výroby vozů značky Trabant, kompletně vybavená dobová garáž s opravovaným závodním Trabantem. V části uříznutého vozu si můžete zkusit, jak se tehdy sedělo, řídilo a řadilo v Trabantu. Vojenský Trabant Kübel tu společně s vojáky hlídá Brandenburskou bránu v Berlíně. Předměty denní potřeby původem z bývalé NDR, od hraček přes elektroniku, toaletní potřeby apod. vás zanesou do dob vašeho mládí a dětství. Děti si vyhrají se závodní autodráhou, kde si mohou samy s modely trabantů zasoutěžit. Další atrakcí je funkční model vláčků, kde mašinka s vagónky převáží vyrobené Trabanty. 

A co o budeme soutěžit? 10 z vás, kteří správně odpoví na soutěžní otázky, se mohou těšit na dětskou vstupenku a tričko - jak jinak než s motivem Trabantu. Obdržíte během své návštěvy muzea!

Nápovědu hledejte na webu muzea ZDE

Soutěžíme od 8 do 15. dubna (půlnoci).

Klikněte na SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ ZDE

Podmínkou účasti v soutěži je registrace na našem portále. Pokud jste se již zaregistrovali v minulosti při jiné soutěži nebo při vkládání akcí, nemusíte tak činit znovu. Pokud jste tak ještě neučili, můžete ZDE.

Upozorňujeme, že dle pravidla fair play budou zařazeni jen ti, kdo za rodinu/dítě posílají pouze jeden soutěžní formulář. Ostatní budou ze soutěže automaticky vyřazeni.

 

SOUTĚŽ UKONČENA - VÝHERCŮM GRATULUJEME!

 

Michaela Vaculová
Žaneta Svobodová
Blanka Kučerková
Dana Hořánková 
Milena Bílková
Jana Košťálová
Hana Štulcová
Zdenka Tomancová
Andrea Dočkalova 
Lukáš Veisar