Soutěžte - Testujte s Victoria Magic | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Testujte s Victoria Magic

Hledáme maminky nebo tatínky, kteří mají zájem zapojit se do testování produktů značky Victoria Magic. Máte jedinečnou příležitost otestovat produkty a služby, které Victoria Magic nabízí, a to zcela zdarma. Vybrané produkty samozřejmě dětem zůstanou i po ukončení oficiálního testování.

 

Do testování vybereme 5 maminek (tatínků), jejichž jména zveřejníme 30.března. Ti obdrží poukázku na tisíc korun. Za ni si pak v e-shopu www.victoriamagic.cz nebo v obchodě v OC Chodov vyberou jakékoli zboží. Zboží budou jejich děti testovat, rodiče budou bedlivě testování pozorovat a zaznamenávat a v půlce května pak výsledky tohoto jarního testování zveřejníme. Podmínkou účasti v této akci je tedy sepsání reportu (hodnocení) v rozsahu poloviny A4 a zaslání fotografií z testování.
 
Report by měl obsahovat dvě části.
1) Hodnocení vybraného produktu – jak jste spokojeni např. s botičkami, jak se v nich dětem šlape, jak se obouvají, čistí, zda se líbí okolí apod.
2) Hodnocení služeb Victoria Magic – tři z vás získají poukázku na výběr zboží přímo v obchodě Victoria Magic na Chodově a dva z vás (co to mají daleko) si zboží vyberou na e-shopu. Ti, co se vydají na Chodov, přijdou na prodejnu inkognito, budou vybírat a zkoušet, zatímco děti si budou hrát v koutku, budou pozorovat prodavačky, jejich ochotu a pomoc atd. Až nakonec se odtajní voucherem. O právě o tom, jak se jim v obchodě líbilo a jak hodnotí servis, nám napíší. Dva mimopražští rodiče obdrží voucher do e-shopu a také pak zhodnotí, jak si zboží vybírali tam atd. Zboží si rodiče vyberou nejpozději týden po obdržení voucheru, aby na testování měli co nejvíce času. 
 
Nejde o nic složitého a za pěkné botky nebo šatičky v hodnotě tisíc korun to určitě stojí, co myslíte?
 
Pokud s podmínkami souhlasíte, napište nám do 28.3. e-mail na [email protected] (předmět Testování), který produkt (produkty) z nabídky Victoria Magic se vám nejvíce líbí a které byste si asi pro vaše děti nejraději vybrali. Hledat inspiraci můžete na www.victoriamagic.cz. Připojte, zda máte zájem si zboží vybrat na Chodově či v e-shopu a vaši doručovací adresu. Samozřejmě je potřebné být u nás zaregistrovaná/ý. Z došlých e-mailů pak 30. března zveřejníme pět šťastlivců.
 
Připomínáme, že každý se může zúčastnit pouze jednou. Ti, kteří pod stejným jménem posílají zprávy z různých e-mailů, nebudou do testování zařazeni. 
  

 
Děkujeme všem, kdo projevili zájem o testování. E-mailů příšla opravdu velká spousta a bylo těžké z nich vybrat pouze pět.
Na Chodov se nakonec vydají dvě maminky a jeden tatínek:
 
Magdaléna D., Gabriela M., Vladimír Š. 
 
Z e-shopu si budou vybírat:
 
Hana D. a Gabriela U.
 
 
Gratulujeme a těšíme se na výsledky testování!