Soutěžte - Módní legíny pro rostoucí bříška | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Módní legíny pro rostoucí bříška

V rámci seriálu Podnikavá máma  jsme vám nedávno představili maminku Janu, která stála za zrodem obchodu s těhotenskou módou Mammina – Vše pro těhotné. Maminkám, které jsou z Prahy 6  a okolí, netřeba tento skvělý obchůdek s moderní a dostupnou módou pro nastávající více představovat. Ty vzdálenější určitě ocení e-shop, kde lze sehnat krásné věci od elegantních kostýmků do práce po ležérní džíny či kojící prádlo.

Maminka Jana věnovala do této soutěže 3 ks módních legín, které ocení každá žena s rostoucím bříškem. Jedny leginy mají hodnoty 560,-, takže jde nejen o krásný, ale i hodnotný dárek pro vás nebo třeba pro vaši kamarádku v očekávání.  Těhotenské legíny jsou základem těhotenského šatníku jak v létě, tak v zimě. Báječně se hodí sukním, šatům, tunikám, ale i na domácí odpočinek či těhotenské cvičení. Jsou velmi pohodlné a ušité z příjemného, kvalitního a elastického materiálu (viskoza + elastan). Střih nijak neomezuje a tak poslouží i po porodu. Tento kousek oblečení prostě využijete maximálně. 

Ve hře jsou tedy troje legíny ve velikosti S/M nebo L/XL a barvě: černá, malinová nebo tyrkysová. Pražské výherkyně si legíny mohou přijít vyzkoušet a vyzvednout přímo do obchodu, mimopražské pak obdrží legíny poštou.

A jak soutěžit? 

Samozřejmě je potřebné být u nás zaregistrovaná/ý a dalším krokem je odeslat na e-mail na [email protected] (předmět Mammina)  se správnou odpovědí na otázku: 

V jakém filmu si zahrály těhotenské šaty Romance, které prodává obchod Mammina- vše pro těhotné?

Správnou odpověď, kterou najdete na www.vseprotehotne, posílejte do 16.5. do 10. hodiny dopolední a následně vybereme výherce!

Každý se může soutěže zúčastnit pouze jednou. Stejní soutěžící, kteří posílají odpovědi z různých e-mailů, budou diskvalifikováni. 

Těšíme se na odpovědi a přejeme hodně štěstí

Redakce


A na leginy se mohou těšit a velké gratulace posíláme těmto dámám:

Andrea Jupová

Martina Doležalová

Jana Metlíková